母乳餵哺

跳至

首頁
12345...22

尾頁

男爵府

Re: 〥2005年o既奶媽Come in Ⅲ之07年〥>>復活節快樂~~

訓喇! 明天要過澳門, 返黎再傾啦!

男爵府

Re: 〥2005年o既奶媽Come in Ⅲ之07年〥>>復活節快樂~~

我依家

男爵府

applecarey,

比蘋果仔啜返通佢得唔得o架

男爵府

bbpooh,

我咪講

男爵府

真係好羡慕可以5點半咁準時走,我好多年冇試過lu

男爵府

終於都放假,呢幾日呢度應該會好靜,等我襯呢幾日得閒,再留意下有咩到會又平又正,如果大家有意見隨時出聲啦!

男爵府

柑桔 寫道:
hello 豆媽,
今晚好靜!!

係呀,預咗啦!做乜你唔見咗張大頭相o既?

男爵府

遲啲再整過囉! 我訓喇, 早抖

男爵府

我想訂少少小食餅乾比豆豆, 但點通知你呀!

LamLam1022 寫道:
fsy,
pm~~~~

我有興趣 [quote]
fsy 寫道:
ivyscyip,

連埋我果啲都唔夠$500喎, 仲有無人有興趣係 呢度 訂嘢呀?
[/quote]

男爵府

嘩! 原來頭先咁熱鬧, 我去咗陪訓呀!

同一盒餅乾: birth 13.00, re-on 21.00

男爵府

LamLam1022 寫道:
~東西~

都係唔得喎 ?-(

男爵府

其實我想買啲有營養的小食/餅乾比豆豆, 有咩好介紹? 依家成日食手指餅

男爵府

fsy 寫道:
ivyscyip, lamlam,

原來訂"日本訂購"個啲要另外比運費架, 我哋會唔會集中訂香港有貨個啲呀?

睇下 呢度

係咪即係寫住"日本代購"果啲? 啲運費真係唔平喎!

男爵府

男爵府

一陣去吉吉島睇吓有冇咩啱, 聽講吭口果間7月結業, 真係唔開心 :-|

男爵府

go4baby 寫道:
hellocandy,

咁大件事無左吉吉島, 我地連買野的地方都無埋

內部人事透露, 果間吉吉島係"sit"錢的, 所以要close, 好似話會改為百佳, 至於超市以外/樓下就唔知喇 ?-( 冇地方行咪過黎我哋呢邊囉!

男爵府

我聽日/後日開始訂野食喇!

Hellocandy 會所,05奶媽gathering:
15 Apr (SUN) 3:00pm-7:00pm

1. PM - Strawberrys (1a+1b)
2. PM - wckmay (2a+1b)
3. PM - ivyscyip (2a + 1b)
4. PM - bbpooh(2a + 1b)
5. PM - 柑桔(2a + 1b)
6. PM - hellocandy (2a+2b)
7. PM - go4baby(2a+1b)
8. PM - 安兒媽(1a+1b)
9. PM - Hayes mama(1a + 1b)
10.PM - diaperb (2a+1b)
11.PM - Tvoincy (1a+1b)
12.PM - basilmama (1a+1b)
13.PM - 文里(1a+1b)
14.PM - aggieto (1a?+1a+1b)
15.PM - fsy (2a + 1b)

共:23a + 16b

男爵府

suetso 寫道:
Hi Hellocandy

I want to join the gathering too. Am I too late?

sue

唔late 唔late

男爵府

有冇加減, 我要預人數買野食囉......

Hellocandy 會所,05奶媽gathering:
15 Apr (SUN) 3:00pm-7:00pm

1. PM - Strawberrys (1a+1b)
2. PM - wckmay (2a+1b)
3. PM - ivyscyip (2a + 1b)
4. PM - bbpooh(2a + 1b)
5. PM - 柑桔(2a + 1b)
6. PM - hellocandy (2a+2b)
7. PM - go4baby(2a+1b)
8. PM - 安兒媽(1a+1b)
9. PM - Hayes mama(1a + 1b)
10.PM - diaperb (2a+1b)
11.PM - Tvoincy (1a+1b)
12.PM - basilmama (1a+1b)
13.PM - 文里(1a+1b)
14.PM - aggieto (1a?+1a+1b)
15.PM - fsy (2a + 1b)
16.PM - Suetso (1a + 1b)

共:24a + 17b

男爵府

柑桔 寫道:
一到仔假期, 呢度就好靜!!

特別係長假期添, 啲有錢奶媽出晒trip :tongue:

首頁
12345...22

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊