興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

睇小說我鐘意上卡提諾, 裡面有好多小說, 有言情有玄幻果D~

短篇我推古靈既出嫁從夫系列, 好睇~
長篇呢, 大唐御醫, 幾好睇, 不過我唔知呢本算唔算言情, 因為應該算係男主既角度寫得多D, 係穿越歷史類~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珍珠宮

myli2104 發表於 14-2-2 17:33
回覆 Peliking 的帖子

唐七公子的 "三生三", 好睇? 我睇左"十里桃花"的開頭就睇唔落去...有一本穿越叫 ...
西利! 我都想睇步步, 但係唔敢開! 怕太長我會好沉迷!

珍珠宮

lala229 發表於 14-2-7 21:55
睇la, 步步好睇!
好衰架你~~~ 我即去!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊