興趣嗜好

跳至

首頁
56789...80

尾頁

子爵府

回覆 YuYuMother 的帖子

顧漫的幾本小說都好睇, 好sweet果種。
最好睇係驕陽似我, 我都希望快啲有下part

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回覆 YuYuMother 的帖子顧漫的幾本小說都好

原帖由 guigui82 於 14-09-10 發表

顧漫的幾本小說都好睇, 好sweet果種。

係,我希望曦光最後同嶼森喺埋一齊。

庄序無論咩原因都好,經過幾次誤會都應該知係容容搞鬼啦…又以為曦光去左留學,其實大家電話號碼都無改,想搞清楚有幾難?只係面子問題啫。佢咁自卑,自尊心又強,我唔鍾意呢種男仔。

嶼森大方好多,只係當年車禍令佢開始時誤會曦光,但因為愛都包容左對曦光既恨,到最後誤會解開喺埋一齊我覺得好sweet呀!

第二部唔知會發生咩事,肯定過去有好多事發生左而曦光唔知道。期待。

子爵府

我都鍾意女主角同嶼森一齊, 但我覺得嶼森應該仲有啲嘢。

唔知會唔會拍成電視劇呢?

水晶宮

guigui82 發表於 14-9-10 12:18

我都鍾意女主角同嶼森一齊, 但我覺得嶼森應該仲有啲嘢。
係,應該仲有好多野未爆出黎……暫時睇完第一部會揀嶼森,但第二部可能峰迴路轉,結局出人意表都唔定。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆:YuYuMother 的帖子

我都想曦光同嶼森一齊, 庒序太小氣,扭拎,麻煩!不過庒序見到佢地一齊咁大反應是發生左d野曦光唔知的....

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆:guigui82 的帖子

我最like驕陽& 何以!

伯爵府

回覆:有無網上言情小說推介呀

桐華的大漠謠電視劇“風中奇緣" 1/10 湖南衞視開播la!

子爵府

lala229 發表於 14-9-10 14:32
桐華的大漠謠電視劇“風中奇緣" 1/10 湖南衞視開播la!
我啱啱開始睇大漠謊謠。
睇完再追劇啱啱好。

伯爵府

好好睇架!

男爵府

This is the link:

http://91baby.mama.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=1118864&extra=page%3D1&page=1

YuYuMother  謝謝  發表於 14-9-11 08:10

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:桐華的大漠謠電視劇“風中奇緣\" 1/10 湖南

原帖由 lala229 於 14-09-10 發表

水晶宮

引用:回覆+YuYuMother+的帖子我再常試看微微一笑

原帖由 everydaymom 於 14-09-10 發表

我再常試看微微一笑, 但也看不下去。 可能我從不喜歡玩網上遊戲。
睇完,幾好笑,同埋結局都幾好,無諗到皇帝最後會咁做。

仲有無其他推介?

男爵府

奈何上了床 - 輕鬆,好笑

妾本庶出 - 長篇, 有情節, 好看

太子妃升職記 - 好看。 但太久之看, 已忘記情節。

Peliking  等我又睇下先... 之前   發表於 14-9-16 21:18
YuYuMother  謝,有時間再睇   發表於 14-9-16 19:36

複式洋房

回覆:everydaymom 的帖子

等我又睇下先... 之前份工好得閒, 可以睇書... 宜家只可以搭車睇

子爵府

回覆 lala229 的帖子

我睇完 '大漠謠' 喇, 好好睇!! 兩個男主角我都鍾意, 好同情九爺。

你有冇睇雲中歌、曾許諾、長相思? 好唔好睇? 故事有冇關連架?

伯爵府

有,桐華的書睇哂!你接住睇“雲中歌“la...都好睇但好虐
我都同情九爺...希望佢有好結局!
但都是鍾情霍去病多d!

伯爵府

有關連架, 長相思是曾許諾的接續故事..所以咁睇就岩la~
大漠謠~雲中歌
曾許諾~長相思

guigui82  Thank you!!  發表於 14-9-18 11:03

伯爵府

回覆 lala229 的帖子

雲中歌片花

男爵府

畀面勳章

請問網上小說係咪都係簡體字? 有無繁體呢? 我以前讀書時有睇張小孄的小說, 貼近現實的, 比較喜歡, 請問有無類似推介, 因為都多年無睇了, 响夫妻版見到有jm寫小說, 有返個感覺, 想搵書黎睇睇...

如果唔係網上小說, 實體小說都可以, 謝謝!!

伯爵府

回覆:PeggieLam 的帖子

網上小說多數簡體,繁體你可揾下有個叫“卡提諾“的小說網!實體書以前買開亦舒,張小嫺...近排因Rain同劉亦菲拍“紅顏露水“翻睇過小說一次!
“第三種愛情“和“格子間女人“都比較貼近現實!

首頁
56789...80

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊