自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 【有線電視】.... 信唔信我 cut 你

盈盈262 寫道:
我想問CUT寬頻上網,我想直接去搞
係唔係去荃灣海盛路有線電視大樓都得,
滿約前幾多個月要上去呢,
近唔近地鐵站
帶埋兩部機,仲要帶埋D咩去呢
唔該晒唔該晒

唔好意思,寬頻上網我就唔係太清楚,因為從來未用過有線寬頻...

至於海盛路,我老公果次係揸車去,近唔近地鐵站唔太清楚...

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 【有線電視】.... 信唔信我 cut 你吖嗱

我都搞掂啦,剛剛check左張statement,佢地無扣數啦. :mrgreen:
大家都要記住check呀.
呢間野真係超唔掂呀. :tongue:

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

mamamolly 寫道:
不過如果唔放心可全程錄音/錄影...
[size=x-large]睇到呢句,好好笑 .... 但又覺得好無奈

都唔知係乜野服務公司黎 gar
路遙知馬力,日久見人心!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

FA8866 寫道:
我都搞掂啦,剛剛check左張statement,佢地無扣數啦. :mrgreen:
大家都要記住check呀.
呢間野真係超唔掂呀. :tongue:

你就好喇, 我要等下一期 statement 至 check 到

禁止訪問

大宅

唔該哂mamamolly

我仲有一個問題, 因為我老豆係用自動轉賬交月費o架, 咁如果佢自己走去銀行cut

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

[quote]
我仲有一個問題, 因為我老豆係用自動轉賬交月費o架, 咁如果佢自己走去銀行cut

大宅

zater 寫道:
聽聞會比佢話你唔履行合約, 罰多 $1,200, 我都係用 autopay, 但係唔敢 cut autopay.

無合約喎~

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

係呀,我都係autopay,都無cut,因費事比佢抽後腳,到時仲頂住道氣.
您記住佢地個職員名,同埋日期,last payment係幾時,萬一真係無cut payment,您都可以嘈佢嘛.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至