自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 【有線電視】.... 信唔信我 cut 你吖嗱

jk67jk 寫道:
有線真係又愛又恨。
[size=medium]當年,我係因為【創世電視】先申請 gar jar .... 依家 NOW TV 545 台 and 香港寬頻數碼電視 719 台都有【創世電視】睇 lar
路遙知馬力,日久見人心!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

hehalady
信我啦,嬲都無鬼用,我2年前搬屋已同佢地交過手,個陣我剷到佢地落海咁濟,奈何我62要睇波,我先頂住道氣繼續用佢,今次...哼,我cut鬼埋佢轉now lu. 佢地話收到您張form後,循例會再打比您架,您記得到時問佢叫咩名,同要佢口頭再講一次last payment係幾時.唔駛唔好意思架.

我2年前仲搞笑,CS條友比我剷完,跟住我打唔到,我再轉去申請個邊,好快有人聽..但...竟然係同一個人. 我問您公司無晒人啦??次次都係您聽??個男人有D漏口,唔識答,後來佢cut鬼左我線. :tongue: 當然最後比我剷到佢pk啦.

家陣要搵now,方便好多lu.我等埋3 may個次payment,如順利過渡,我就離開呢個惡夢啦.

別墅

講起cut有線就

打電話到cs要成個鐘先有人聽,跟住又話24小時內fax張form俾我,結果等極都冇...

如是者追左兩、三個星期都攞唔到form...

終於我老公忍唔住,係星期六開車到荃灣海盛路先至攞到form、即時填埋、交埋!

呢間公司聽執笠!

複式洋房

見到呢個topic, 我都即刻check番自己到期未... 點知原來真係五月中到期呀 :-( :-(

我打電話去, 我又ok 喎, 好快有人聽, 但個男仔話我遲咗cut, 之後要收我成$269一個月-------> 正賤人!

佢後尾講一大堆野話續約都要$139, 仲要18個月, 我話有無搞錯, 你叫人續約仲貴過以前兼長過以前張約~ 佢話送電埋電話線~~ 我覺得我好似一條水魚

但我問個fd, 佢話boardband連埋電話線係唔好, 把火喎, 會收唔到, 好唔stable, 因為有線唔係比一修獨立電話線.. 你地有無人知呀? 咁你地有無人用緊boardband連電話線呀?

我諗緊用唔用好, 我比一日時間佢考慮(因為個男仔應承如果我要張termination form佢會二小時內比我)好彩睇咗你地d post, 唔係真係無拉拉唔見好多錢~

大宅

剛剛打去有線HOTLINE 勁打都不通, 通了後足足等了一小時, CHECK 客戶資料再等10分鐘, 如無D耐性都唔夠佢玩.

複式洋房

我而家都攪緊cut 佢地個上網, 遲左呀! 激死我! 佢班真係人渣, 呢間公司點解可以唔執架!? 而家等緊佢地寄form俾我! 或者今晚會再打去丙佢.....如果有時間!
仲有我想知有冇人可以話我聽點可以去消費者委員會告佢呀!? thanks!

別墅

我同"牠"玩左成個月都末搞定 :-( :-( , 次次都有問編號, 但都係沒有用
ChuMa
ChuMa

男爵府

BK Milk勳章

nikinokb 寫道:

如果係有線電視...19分鐘已經算小了

<<agree>>

大宅

有牌玩, 但一定要跟他玩, 唔好俾佢欺騙人.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我已經收左佢地張 confirmation letter 同埋交解碼器果封信, e+ 只有耐心等待, 我用 credit card 交費, 都唔敢 cut autopay, 因為有 mami 話 cut 左個 credit card 交費, 會比佢罰多 $1,200 咁話.

大宅

係呀, 係呀, 有冇提供點樣攪去消費者委員會告佢呀??

複式洋房

I just called tonight as I couldn't online for awhile again.
I chose to use "English" and so lucky that I only waited for 5-10 mins then a guy answered my call~
So all of you can do the same way to "save" your time!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

zater,

我想問你交返停台form幾耐先收到confirmation letter , 因為我老公2星期前親身去交, 到依家我地仲未收到confirmation letter, 我驚佢地玩野, thks!
zater 寫道:
我已經收左佢地張 confirmation letter 同埋交解碼器果封信, e+ 只有耐心等待, 我用 credit card 交費, 都唔敢 cut autopay, 因為有 mami 話 cut 左個 credit card 交費, 會比佢罰多 $1,200 咁話.

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

shirleyleung15 寫道:
zater,

我想問你交返停台form幾耐先收到confirmation letter , 因為我老公2星期前親身去交, 到依家我地仲未收到confirmation letter, 我驚佢地玩野, thks! [quote]

我o係 4 月 16 日 fax 張 form, 封 confirmation ge 郵 chop 係 4 月 23 日.

大宅

仲有呀, d 預繳要幾個月至退得返...

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

咁死啦, 佢地吾知係咪玩野, 我老公o係5月8日親身去搞, 即係已經2個星期, 到依家我地都仲未收到張confirmation, 今日要打去嘈下先
zater 寫道:
[quote]
shirleyleung15 寫道:
zater,

我想問你交返停台form幾耐先收到confirmation letter , 因為我老公2星期前親身去交, 到依家我地仲未收到confirmation letter, 我驚佢地玩野, thks! [quote]

我o係 4 月 16 日 fax 張 form, 封 confirmation ge 郵 chop 係 4 月 23 日.[/quote]

大宅

伯爵府

我打左去問, 佢話我o係6月10先到期, 要6月頭先會寄出confirmation 信喎, 都吾知係咪真

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

[size=x-large]嘩!事實證明 ...

真係要惡 D 對有線 CS gi tak gar

[size=medium]今日啱啱收到【終止服務確認書】lar
路遙知馬力,日久見人心!

首頁
23456...7

尾頁

跳至