自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

【有線電視】.... 信唔信我 cut 你吖嗱

[size=large]頂! 打去 CS 等左 19 幾分鐘都無人接聽

[size=medium]本黎諗住 upgrade 個 package .... 依家可能寧願比多d 錢睇 now TV 喇
路遙知馬力,日久見人心!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 【有線電視】.... 信唔信我 cut 你吖嗱

如果係有線電視...19分鐘已經算小了

大宅

可能佢哋就係驚太多人打去cut,
所以而家連電話都唔敢聽

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

試下普通話/英文, 聽講會快d呀!!

大宅

係啊......有本雜誌講話選擇用普通話or英文.......會快一點....但我未試過........不過我打俾有線問資料時....都會選擇一早問or夜少少時間問.....下午時間....會耐好多先有人聽......
cy101 寫道:
試下普通話/英文, 聽講會快d呀!!

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

係會等好耐..... 我上次都係咁, 不過我係係公司一邊做野一邊等, 所以都無所謂, 最緊要你有耐性.....

等待驗證會員

講起我都把鬼火,用佢個寬頻,之前已經打過上黎話連線有問題,成日無啦啦上唔到網,就算上到又慢,又成日斷線!
好返幾日又係甘!我兩日上唔到線,打上去幾次等左勁耐(一定有半個鐘以上)都無人聽!
打去推廣部唔使一分鐘就有人聽!
即係咩意思?!
我一夠期我都唔會再用,仲要轉埋tv tim呀!

水晶宮

[size=large]終於喺電話度通知左 CS 話我要取消服務 ... 佢話 7 日內寄表格比我填 wor ....

[size=medium]唔知呢次會比佢地耍我幾耐呢 :evil:

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

你唔叫佢 fax 比你, 仲有如果你 fax 或寄比佢地之後, 要再打去問佢地收唔收記得問埋聽電話個個人叫咩名, 抄底佢.....

大宅

我叫有線傳張form黎, 佢話要兩日, 最後兩個禮拜到收唔到, 中間打個4,5次電話去追, 幫我跟開果個服務員耍完我幾次後, 再打電話佢已經唔聽, 成日都講緊, 留言永遠唔覆. 我而家唔搵佢lu, 已經打左投訴信俾消委會, 消委會會幫我連絡做中間人. 有線真係勁無品.

水晶宮

catjeffcat 寫道:
你唔叫佢 fax 比你, 仲有如果你 fax 或寄比佢地之後, 要再打去問佢地收唔收記得問埋聽電話個個人叫咩名, 抄底佢.....
佢話 2 日內 fax 比我,但我邊得閒留守喺電話邊接 fax wor .... 所以,咪叫佢寄 lor ....

其實,我可唔可以直踩上 office 辦手續 gar 呢

大宅

我信
因為我都cut 咗

水晶宮

pinky00110 寫道:
我信
因為我都 cut 咗
過程順利嗎?

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

要取消有線 ge 服務好難架, 要好得閒至得, 我問佢攞張 form 終止服務, 足足搞左 10 days, 仲要o係我及瀾渣, 佢地至肯 fax 比我

珍珠宮

我都係個零月前 CUT 當時我打去叫佢 FAX FORM 比我, 我都知佢都會好麻煩, 所以我特登問左佢個名 MARK 底左仲 MARK 埋時間, 咁佢真係兩日後 FAX 比我......

yumiwan 寫道:
我叫有線傳張form黎, 佢話要兩日, 最後兩個禮拜到收唔到, 中間打個4,5次電話去追, 幫我跟開果個服務員耍完我幾次後, 再打電話佢已經唔聽, 成日都講緊, 留言永遠唔覆. 我而家唔搵佢lu, 已經打左投訴信俾消委會, 消委會會幫我連絡做中間人. 有線真係勁無品.

子爵府

我半年前cut有線時冇填過form架!一個月通知law,不過之後佢張單你要跟清楚呀,因為我個時係本來3號截數,但我cut時係4號,咁佢照收咗我一個月預繳先,之後我打去問,都要成3個月後先收得返佢收多咗我個d $$呀!

水晶宮

pinkyhsy 寫道:
我半年前 cut 有線時冇填過 form 架! 一個月通知 law, 不過之後佢張單你要跟清楚呀, 因為我個時係本來 3 號截數, 但我 cut 時係 4 號, 咁佢照收咗我一個月預繳先, 之後我打去問, 都要成 3 個月後先收得返佢收多咗我個 d $$呀!
[size=medium]乜有一個月通知就唔使填 form gar la 咩

乜唔係填表都要一個月通知期 gar 咩

子爵府

醒目開學勳章

係填完表要一個月通知期先會停,佢地不嬲用呢招擋D客取消服務,知香港人忙同無所謂,所以高層落order客人無追就當收唔到取消form(我有朋友做緊中層 )

洋房

大宅

首頁
12345...7

尾頁

跳至