夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

Re: 女人的外遇

有婚外情的女人, 如果老公對佢唔好, 雖然是錯, 但都叫做有point 同人爭論, 最頂唔順係阿syhyt個隻講到自己老公好好, 但緣來沒法擋, 無奈地發展婚外情的女人

syhyt 寫道:

太耐冇上BK了. 又有呢種topic出現. 好同情樓主. 因為親身體驗過比人痛駡. 既然大家唔啱feel, 睇完就算啦, 點解係都鬧人. 樓主都係想找人傾下計. 唔係想比人鬧, 例返轉係你開個topice想同人傾計. 勁比人痛駡, 你感受如何?

各人都有自已生活方式同想法. 每個人都係一個獨立個體會. 又點可以張自已嘅諗嘅野, 放係別人身上.

友善嘅回應樓主一定會放係心底.

複式洋房

每日均會遇到好像比身邊更好的人

人比人, 比死人
成日聽唔少人講自己老公點衰點衰
個個都變左做極品, 但係唔知點解又有無數理由唔離開佢.

第三者對自己咁好, 咁愛自己,愛得咁難捨難離,
但係又唔知點解有無數理由唔可以一齊.

清醒一點吧.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

點解要搞婚外情?如果老公對你唔好,令你失望,冇辦法同佢一起,離婚唔好咪?一定要搞婚外情

男爵府

我覺得外遇唔外遇,都係個人選擇o者,做與唔做結果係點都好,事後咪後悔就得啦~~太多道德批判、自命係衛道士者,又點可能完全站於傾訴者立場去睇呀,意見根本唔客觀,唔留言好過留言,睇埋一大堆鬧鬧鬧,仲覺得反感

首頁

尾頁

跳至