自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

可惡的萬寧"正價貨品75折"

昨日同今日都有萬寧做正價貨品75折,我如常地去看看有什麼特價啦~一入去~發見"健力士160片濕紙巾"正價39.9,即係75折後就是29.9~平~打算買一包~去到比錢時~收銀員就話這個無特價,我當然叫他check清楚,有一個經理check後就叫仔給我75折~今日又是75折~我就打算去買多一包,點知見到架上貼了"折實39.9"~下~原價39.9,折實又係39.9,我就問個經理點解,佢就答:即係呢樣野無折囉!!! 大家黎平下理~如果唔想平~就唔好做75折啦~成個萬寧就得"避孕套"有折~真係火都黎呀~打去客戶服務部又無人聽~

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 可惡的萬寧"正價貨品75折"

依家d野成日都話折折折~折個屁.....
次次入去都係得幾樣野有折...貼到成間鋪都係折折折..
呃人入去睇...我次次都運吉... :lol:

子爵府

都唔知有咩抵買

大宅

我上次75折行萬寧又係咁 !問Huggie濕紙巾,無折 ,我隨即走!奸商 萬寧!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

不嬲都係好取巧架啦~
d嬰兒奶粉,尿片,用品好似都冇呢個discount架~
所以我好少去佢度買野,除左bb果汁~ :wink:

bb奶粉要訂,濕紙巾我去卓悅買...所以萬寧對我黎講真係冇野好買...
而且d bb野又貴,去藥房買好過~
Huggies濕紙巾去藥房買$30喳~
就算去萬寧用-$5coupon買濕紙巾...都要$34.9...

子爵府

係呀. d唔等駛d野咪有折. d bb野就唔駛想. 不過我bb的奶粉尿片同濕紙巾全部都係藥房買. 平好多.

"健力士160片濕紙巾我早兩日係藥房買都係28元, 萬寧有折都貴過人. :tongue:

侯爵府

有次比我撞到d濕紙巾話$39.9 仲有75折, 可惜嗰晚趕住去食飯,只掃咗4包 等我今次又去睇下先.

但我發現平次有平嘢時間間shop 都唔同做法, so 間間shop都要巡吓!!!

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章

所以都費事入去睇.
HIMMAMA3  男爵府

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

都話上次買左一大堆野, 有一條糖有特價lor
有好多野七五折架, 我地唔多買之嘛.........果d咩維他命呀, 咩健康食品(唔多出名果d) :evil:

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

成日都係咁架啦....慣晒啦
仲要係正價貨品先75折,....其他就變晒特價貨...
同無折都無咩分別....
搵笨
雖然我在線,但可能行開左

男爵府

姦商

洋房

YES 搵笨

大宅

係搵笨呀我有次去買C巴D野。個價仲貴過係UNY 買貴20幾元最後都係行返落UNY買 :tongue: 萬寧D野一D都唔平呀

男爵府

好彩都有樣野抵買>>>小兒靈芝蜜.之前做7.5折佢都無得折話係乜公價貨品.,但今次唔知點解有得折,但俾人掃曬.我行左好多間先掃到三樽.
該用戶已被刪除

大宅

男爵府

唔係喎, 75折對我好有用, 我掃0左5支Mustela 2 in 1 hair and body wash

如果唔係我

大宅

有時都有用,我買左ponds隻洗面泥,因為有時斷貨.

男爵府

我就掃左DX棗散啦, 正價七五折就平過之前特價買囉, 所以我都買左兩盒看門口. 我巡雲成間真係冇乜唔係特價

大宅

跟本無平過

首頁

尾頁

跳至