跳至

首頁
12345...26

尾頁

大宅

Re: 有冇人住石籬呀??(part II)

各位媽咪,母親節快樂

你地有咩節目呀?! 昨日成家人食飯,呀囡而家又反訓 :mrgreen:

男爵府

我既節目係....打仔+鬧仔...過一個勞氣既母親節law.... :-( :-( :-(

大宅

溫柔,
做咩甘激呀??

不過我都唔好過,原本都好開心,前一日同屋企人食飯,一大班人好熱鬧,點知正日同老公吵大煱....... 中係個囡面前,個囡中 :-(

男爵府

我都唔想+!但係我個衰仔真係激死我咁濟,係學校曳到不得了,傾又傾過,鬧又鬧過,家下都唔知點算好,越嚟越曳,教極都唔聽,但係佢又衰唔晒,佢琴晚臨瞓前自己靜靜寫咗張咭比我,內容係多謝我既照顧同教導,我睇完真係認唔住喊,佢真係曳到我接受唔到,但係佢又真係好孝順我同錫我,我而家真係好迷茫,唔知要點好? :-( :-( :-(

大宅

我e個母親節咪6點起身同亞媽飲茶囉,
然後就同個妹行左一陣葵芳同荃灣,
晚上就入馬鞍山同奶奶食飯,
總之一句講晒,好

大宅

pocket,

做咩咁掃興呀!
唔好嚇親個囡呀!
下次touch wood嘈交行埋一邊喇,
唔係個囡會驚架

大宅

溫柔,

你個弟婦最後有無去麥理浩呀?

e家d小朋友真的好難教,
我老公兩個姪女又係好曳的

別墅

你囝囝今年多大呢?
我完全身同感受,我還有兩個差不多大,一起上小學,一起在學校被人投訴的,很辛苦。
[quote]
溫柔 寫道:
我都唔想+!但係我個衰仔真係激死我咁濟,係學校曳到不得了,傾又傾過,鬧又鬧過,家下都唔知點算好,越
……我只有一件事,就是忘記背後努力面前的,向著標竿直跑,要得上帝在基督耶穌裏從上面召我來得的狀賞。

大宅

會唔會係呷多左個妹,你少左時間照顧佢呢???
可能想你多d注意佢!
溫柔 寫道:
我都唔想+!但係我個衰仔真係激死我咁濟,係學校曳到不得了,傾又傾過,鬧又鬧過,家下都唔知點算好,越嚟越曳,教極都唔聽,但係佢又衰唔晒,佢琴晚臨瞓前自己靜靜寫咗張咭比我,內容係多謝我既照顧同教導,我睇完真係認唔住喊,佢真係曳到我接受唔到,但係佢又真係好孝順我同錫我,我而家真係好迷茫,唔知要點好? :-( :-( :-(

大宅

小鈺鈺,
走甘多埸??好勁喎!

你估我想架....當時係街,三人行,佢drive,我餵個囡食奶,個c6玩野係甘想同個囡玩(佢明知我好緊張個囡食奶)......

你話啦!結果個囡唔飲啦.......
你係我你點呀
小鈺鈺 寫道:
pocket,

做咩咁掃興呀!
唔好嚇親個囡呀!
下次touch wood嘈交行埋一邊喇,
唔係個囡會驚架

大宅

pocket,

甘你老公又係

男爵府

bnene,
我個仔已經足8歲la,過埋暑假就升3年級la,家下d細路真係好惡教

男爵府

pocket,
我唸應該唔會la,佢好錫個妹+,不論返學家臨瞓前佢自己都會去錫個妹個面珠,同佢講goodnight同goodbye,有時我唔得閒理個亞妹,亞妹喊,佢會鬧我話我唔理妹妹,跟住佢會好好心機咁佢氹個妹,好乖,真係好似一個哥哥,好懂事咁,總之佢係我視線範圍以內,佢就ok,但係一離開我就

男爵府

小鈺鈺,
佢同佢老母炒大獲,佢老母要佢3個搬,所以,今個月2號就已經開始返麥理浩lu,下個星期佢就會搬去麥理浩附近tim!

大宅

溫柔,

我最近見到一個年青媽媽呀?唔知係咪你弟婦呢?
個bb就剛剛兩個月大,
個樣好似媽咪的眼大大,
係bb仔來的

男爵府

我唸應該係佢la,佢呢就係長頭髮,每日都只係會著t-shirt同牛仔短裙,同埋佢都幾...............肥下

大宅

咪係!我bb一早得果2餐奶,次次得果5�6安!
我就出術用7安既奶粉沖6安 :lol:

甘出街唔飲奶咪少左餐囉?[quote]
小鈺鈺 寫道:
pocket,

甘你老公又係

大宅

你甘講其實佢真係算好乖.......
溫柔 寫道:
pocket,
我唸應該唔會la,佢好錫個妹+,不論返學家臨瞓前佢自己都會去錫個妹個面珠,同佢講goodnight同goodbye,有時我唔得閒理個亞妹,亞妹喊,佢會鬧我話我唔理妹妹,跟住佢會好好心機咁佢氹個妹,好乖,真係好似一個哥哥,好懂事咁,總之佢係我視線範圍以內,佢就ok,但係一離開我就

大宅

我果個現在都係一日2至3餐奶,
一早7點就第一餐,
開完奶比佢係床仔飲,
我就去刷牙洗面,
跟住入去收奶樽,
晚上就9點左右第二餐奶,
飲完訓覺!
所以好少係街飲奶,
不過佢就每餐7安,
有時飲晒唔夠就嘈!

大宅

應該都係佢喇!
同你形容一樣,
不過算生完2個月,佢算瘦得快架喇!
我果陣仲勁過佢好多,
現在都瘦唔返

首頁
12345...26

尾頁

跳至