跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

有無11月BB仲未識轉身??

BB已5個月啦

男爵府

Re: 有無11月BB仲未識轉身??

我嗰個好似想......但重未得 :-(

複式洋房

ME TOO ~~~懶惰豬~~~

大宅

我個囡都仲係打側身~

子爵府

畀面勳章

kylieman 寫道:
我個囡都仲係打側身~

ME TOO.....but I don't want her to know 轉身 so soon cos it will be more dangerous.....

禁止訪問

別墅

Me too!

伯爵府

我個仔都仲未轉到身, 只係打側身, 頭仔昂高, 但膊頭/pat pat都轉唔到, 要我

伯爵府

ME 3

deerdeer 寫道:
ME TOO.....but I don't want her to know 轉身 so soon cos it will be more dangerous.....

別墅

唔緊要, 我囡囡五個幾月先識轉...噚日仲自己轉咗落地, 起咗個瘤 :-( 依家真想去番佢未識轉時...冇噤煩

複式洋房

我個囡只係轉過一次, 佢隻腳係噤交叉腳, 想轉, 但隻手好似未夠力, :-( :-( :-(

大宅

我孖b都仲未識轉身..而家有時會側身..除左瞓覺..佢地好少瞓喺床度..鍾意坐同企..都唔知佢幾時先識轉身..

大宅

cspc7 寫道:
唔緊要, 我囡囡五個幾月先識轉...噚日仲自己轉咗落地, 起咗個瘤 :-( 依家真想去番佢未識轉時...冇噤煩

Connie:
你囡囡無事嗎?
我個仔昨晚開始轉到身,我而家連瞓都瞓得唔「林」,
成日驚佢趴左喺度而唔夠力「焗」親

大宅

而家我直頭開始唔敢瞓..都唔知孖b幾時會轉身..佢地又鍾意側身瞓喎..真係驚瞓瞓下趴左喺度架

大宅

amps2b 寫道:
而家我直頭開始唔敢瞓..都唔知孖b幾時會轉身..佢地又鍾意側身瞓喎..真係驚瞓瞓下趴左喺度架

me2

大宅

mandynuen 寫道:
我個囡只係轉過一次, 佢隻腳係噤交叉腳, 想轉, 但隻手好似未夠力, :-( :-( :-(

haha me too. 我bb轉過一次身,轉咗之後唔夠力轉返轉頭,就 :-(

男爵府

好媽媽勳章

好矛盾,想佢識轉又怕佢唔識反返轉來....
我仲未俾米糊俾小恩子食,你哋好似個個都開始了........

大宅

我個囡4個月開始打側身, 到了4個半月已可以自己轉身。
個個BB都唔同, 所以唔需要擔心

大宅

bb9966,
我同你一樣都好矛盾,又想bb 識轉身,但又驚識轉後,反唔返過黎, 真係要加倍留意~~
我4個月多d 時,都比小b 試過糊仔, 但他敏感 , 所以now 唔比注呀, 等佢大少少先, 其實都唔需要太心急, 姑娘話係6個月前試就ok 嫁~~ :lol:

複式洋房

Hi everyone - I'm new to this website, nice to meet you all!!!!

Hi - 卡樂BB, are you born on Nov 13? If yes, my son Howard is same to you wor.

Last night, I put up BB 床欄 becuase his feet keep very active (生蝦kum) and turn from 12:00 to 6:00 position. ha ha very funny but very dangerous!
I dont' know why he sleep not good these few days, always easy to wake up at midnight. :-|
我的小天使 ~ Howard 仔仔 於2006年11月13日出世啦!

首頁

尾頁

跳至