夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

..

大宅

回覆:當初冇信各位,而家唔知點算好

你本身想晤想原諒同比次機會你c6先?如果係想的話,我會選擇晤註冊住,但繼續一齊,要所有財政交晒比自己囉,因為他朝衰d講句,你難保佢又會再犯,到時分開佢就無權同你爭個b,純粹個人意見

男爵府

引用:話說之前我出過post話c6同朋友上大陸合作攪

原帖由 hohoemily 於 13-11-11 發表
話說之前我出過post話c6同朋友上大陸合作攪公司,大家都叫我小心小三,我仲堅決咁話唔信佢會咁做,點知未夠 ...
男人信唔過,未結婚就已經咁,咪諗住結咗婚就轉性你要考慮清楚

eggcarol  Agree  發表於 13-11-13 01:00
chingyee8875  同意,2個月就變....  發表於 13-11-11 10:00

珍珠宮

利用別人既信任,去做一d野去傷害信任佢既人,真係

大宅

個女仔肯上去亦都真係有上去,即係佢都對C6有feel啦,佢拒絕過夜只不過係可能覺得太快。。。
我好想試下比多次機會但我真係唔知點去相信佢,要佢做d咩黎prove佢真係會改過。如果佢真係繼續係咁,佢大不了出多部電話,開多過account,我大住個肚,唔通突然上去check佢咩。
如果真係好似佢咁講,佢地咩都冇做過,而我就唔比機會佢,我會唔會太狠心

gigi1020  一定上左床  發表於 13-11-13 15:07
海獅媽媽  十個男人十個都唔會係呢D情況下主動承認已經上埋床  發表於 13-11-13 12:20
liz107  個女仔去得即係點咗頭同你C6嘅關係啦,已經上過床唔出奇。  發表於 13-11-12 23:43
dinomeow  咪天真啦, 佢講話無你又信. 呢D野, 除非斷正, 如果唔係, 打死都唔認啦!  發表於 13-11-12 09:55
domotocarol  上過去,就算得一個鐘都可以上床...你估佢地真係齋傾偈咩..  發表於 13-11-11 16:52
Cass_0114  大陸係qq 識既女仔,又肯夜晚自己去個港男屋企,佢地點會乜都冇做過 * 2?  發表於 13-11-11 08:26
ac321  大陸係qq 識既女仔,又肯夜晚自己去個港男屋企,佢地點會乜都冇做過?!  發表於 13-11-11 06:58

子爵府

引用:個女仔肯上去亦都真係有上去,即係佢都對C6

個女仔肯上去亦都真係有上去,即係佢都對C6有feel啦,佢拒絕過夜只不過係可能覺得太快。。。
我好想試下比 ...
又試下諗下,為左肚入面嘅bb, 願唔願意搏多次?但要有最壞嘅打算,hope for the best , prepare for the worst .

男爵府

Bb就出世就唔好諗甘多勒,叫佢過晒d錢比你, 婚可以唔結住要保障左個bb生活費先

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

ncp 發表於 13-11-11 05:30
Bb就出世就唔好諗甘多勒,叫佢過晒d錢比你, 婚可以唔結住要保障左個bb生活費先 ...

AGREE...

藉今次原因, 俾你控制個財政, 兼且都要為BB 洗費會多左, 要儲錢等種種....既然佢話擔心俾唔到好照顧你地, 積穀防饑更重要,.....

katherinelum    發表於 13-11-11 14:45
肥豆媽咪  agree!!!  發表於 13-11-11 12:31
Stay Hungry , stay foolish !!

子爵府

講真,我唔信佢只係想但冇做,佢叫一個上去過夜,呢個say no仲有千千萬萬個搶住拎香港身份証,再唔係,去叫又有幾難?男人需要起上黎真係話忍就忍到?唔係打沉你,如果你想繼續,管財政之餘禁止比佢再上去

patty.chiang    發表於 13-11-13 11:10

男爵府

建議佢辭左而家份工,番黎香港做野

子爵府

如果未註冊,我勸你諗清楚,佢話無上床你真的相信嗎?還是仲有懷疑?如果係前者,你必須確信你將來對你男友有100%信任,不會疑神疑鬼?否則,你將來的路好難行,如果以後發現他今天原來呃你,你也不後悔今天的決定??
如果是後者,你就更加要三思!!!
一次不忠,百次不用。。呢句說話可能太武斷,但係一次不忠之後,你失去的,便是對他的信任!

男爵府

諗清楚先結婚。。。生完b 壓力仲大

世界上有許多事情必須做,但你不一定喜歡做,這就是責任的涵義<<馬克思>>

伯爵府

未結婚已經種下條刺.....
條路真難走.....

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

上得去要上床5使過夜都得ga,條女上得去je預jor搞gla,未出世就壓力大到要搵女陪,生完仲大壓力咁點呀,真係要唸清楚係呀,一係經濟封鎖,全數上交

子爵府

你要諗自己仲想唔想同佢一齊, 如果想, 我會:
1. 要佢返香港做野, 上面太多引誘, 而且佢會主動識女仔, 1,2次無事, 難保第3次無事
2. 照註冊, 因為BB都快生了, 即使將來離婚都要佢比贍養費養BB
3. 要佢比多D錢自己, FOR BB又好, 儲起又好

係呢度見得多, 我雖然好信任C6, 都會睇佢電話.

大宅

我同佢一齊咁多年,一齊住都起碼5年,確實準備結婚,仲有埋bb,我以為我好了解佢,可以相信佢,放手比佢上去做生意,但結果演變成咁。。
如果唔係我忍唔住問清楚佢,我唔知佢會呃我幾耐,即使佢而家真係同個女仔冇野,如果唔係我咁問,下次返黎時可能就。。
冇錯,我好想原諒佢,比次機會佢,但條刺永遠都會係度。我亦唔知佢會唔會因為今次可以放棄上面既生意,我知佢放左好多心機落去。其實我都好想見下個女仔,我好想確定佢地之間有冇發生過d咩,如果有,我就完全死心放棄C6。

別墅

引用:你要諗自己仲想唔想同佢一齊,+如果想,+我會

原帖由 biloveu 於 13-11-11 發表
你要諗自己仲想唔想同佢一齊, 如果想, 我會:
1. 要佢返香港做野, 上面太多引誘, 而且佢會主動識女仔, 1,2次 ...
Agree. If u keep the baby, then u better get married n registered. Then at least u got some protection n can get maintenance when u divorced. If u dont have baby, of course don\'t marry him la!!!!

大宅

引用:講真,我唔信佢只係想但冇做,佢叫一個上去

原帖由 mimi26 於 13-11-11 發表
講真,我唔信佢只係想但冇做,佢叫一個上去過夜,呢個say no仲有千千萬萬個搶住拎香港身份証,再唔係,去叫 ...
對!唔好比佢再上去,如果唔係好大可能將來為了小三會放棄頭家。
我ex就係咁,上大陸不出一年有小三,現在他單方面辦離婚。

大宅

引用:話說之前我出過post話c6同朋友上大陸合作攪

話說之前我出過post話c6同朋友上大陸合作攪公司,大家都叫我小心小三,我仲堅決咁話唔信佢會咁做,點知未夠 ...
我都唔多敢比乜野意見你勒。。。。未註冊就有bb,依家係呢段關係中你處於下風。

我相信佢目前未必鍾意左第個,只係寂寞想揾D新鮮野食下遮……問題係驚佢食左走唔甩。。。。上面D女,玩欲擒故縱好叻,你隻佬功力低D都死得。

從前你倆為什麼執手起誓
難捱的關口請你記住原委
努力保衛

子爵府

傻妹, 個問題係, 就算唔係呢個女仔, 都仲有千千萬萬個女仔. 你要問自己個心可唔可以放低呢件事, 同埋將再發生的機會減低!

而家根本係你C6不甘寂寞, 如果佢繼續係上面, 好大機會有下次!

首頁

尾頁

跳至