自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

琥珀宮

畀面勳章

回覆:我嫂嫂係屯門H&M留低了成個袋

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

裏面有一部s3,有張信用咭,一條金鍊

事完係咁……我同嫂嫂去了IT,H&M睇衫
我兩各有一BB要睇住
IT睇唔岩,就去了H&M
係H&M我兩都睇了幾件衫想試
就輪流入去試
試完後,我買了3件,她都不岩
就沿路回家了!
我兩各自回家後,嫂嫂才發現
她的小包包留,低了在H&M試身室內

聽到她在電話內說,我感覺到連累她
所以有d唔開心

伯爵府

引用:裏面有一部s3,有張信用咭,一條金鍊事完係

原帖由 conniedog 於 13-11-10 發表
裏面有一部s3,有張信用咭,一條金鍊

事完係咁……我同嫂嫂去了IT,H&M睇衫
咁黑仔

侯爵府

打去 h&m 問吓有冇人執到交番比職員???

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

Cheer up! Enjoy every Little Thing in LIFE

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

打返去H&M問啦,睇下有無職員執到

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

睇睇有冇好心人啦......GOD BLESS YOUR嫂嫂!

侯爵府

好媽媽勳章

H &M舖內冇閉路電視㗎,唔見咗好難搵番

試過在又一城嗰間拎住張一千蚊紙行去排隊買衫,自己唔小心鬆咗手,轉頭已搵唔番。同職員及附近保安講咗佢哋話見唔到,後尾主管話睇咗cctv 唔覺眼,我問睇咗邊度,佢話只有收銀機有閉路電視。。。O了咀。。。咁大間舖只有收銀位有cctv 。。哈,報警都冇用,現金冇識認。唯有話自己唔謹慎,一千蚊紙當捐咗出去,希望嗰個執到嘅人用喺正途啦

珊瑚宮

有冇即刻打去問番呀?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

希望揾得番呀

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

翡翠宮

減齡達人勳章

引用:H+&M舖內冇閉路電視㗎,唔見咗好難搵番試過

原帖由 jutau 於 13-11-10 發表
H &M舖內冇閉路電視㗎,唔見咗好難搵番

試過在又一城嗰間拎住張一千蚊紙行去排隊買衫,自己唔小心鬆咗手, ...
冇閉仔架咩

瑪瑙宮

畀面勳章

有冇問番H&M?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

去搵未?

男爵府

引用:Quote:原帖由+jutau+於+13-11-10+發表H+&M

原帖由 florapang0426 於 13-11-10 發表
冇閉仔架咩
有ga,係收銀一定有!上次我被人頭野都叫警察睇番cctv

侯爵府

珍珠宮

如果係留咗係試身室入面,攞得返機會好大嘅

翡翠宮

減齡達人勳章

引用:Quote:原帖由+florapang0426+於+13-11-10+

原帖由 b2uty_momo 於 13-11-10 發表
有ga,係收銀一定有!上次我被人頭野都叫警察睇番cctv
係啦,我都奇怪咁大間舖冇可能冇啩,不過試身室就未必有

首頁

尾頁

跳至