跳至

首頁

尾頁

別墅

今日終於抄咗農夫姐姐

我都算儍, 以為教好咗農夫姐姐.
點知今天一起身, 發現銀包得番300 , 一定唔見咗 幾百.
但無計過. 問佢有無再做對我唔往嘅嘢, 佢"藹"左一陣, 問我唔見左d物, 又叫我check 佢d 嘢....., 最後報警&趕佢走.
對佢都算不薄,parco 唔着/唔用d 鞋,衫, 袋....都俾曬佢個仔, 成日都同佢傾計講佢老公,仔..... 佢都做得出, 真係人心隔肚皮, 以後都唔再信d Bun 人. :-( :-(

禁止訪問

Re: 今日終於抄咗農夫姐姐

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

parco ma,

好耐無見, 好掛住你同parco仔呀.
呢個農夫姐姐真係養唔熟 ,
唔好咁唔開心... 叫parco錫返你呀 :mrgreen:

別墅

Parco 之前發燒, 出疹, 我自己又忙, 所以失咗蹤, sorry ar.
今日下午即 in 新エ人, 各位有介紹請 call 我. 我就黎死啦!

子爵府

工人la家野有又煩冇又死!!!
除了工作返家仲有一大堆工作...kaka又夜'sleep'
我都殘到........

男爵府

PARCO 媽

祝你快d找到好工人!
Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

大宅

Parco ma,

希望你快

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Re: 今日終於抄

唔怪得之啦, 唔見你一排
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

大宅

Parco媽,
我仲以為你一早抄左佢添, 佢地一次不忠, 百次不厭架。

別墅

Parco 好番 la, 一早抄好過, 唔洗等我一年中最忙嘅月份先無人用. 叫之前個 joy 姐姐翻嚟, 都要5/6月先到.

Parco 好乖, 不過就要不停同佢玩, 有無盡嘅精力......

子爵府

所以今次我也醒了,remind了,丙了.....約二星期.....已想抄,約三星期....不理她不叫她不采她....想比機會她(其實是不想大絕),.......但仍偷野食,仍.......最主耍..連..ka ka....也討厭她!!我一向忍得也抄了這個超級極品...

so 一早抄好過......Yes!!!!

newparco 寫道:
Parco 好番 la, 一早抄好過, 唔洗等我一年中最忙嘅月份先無人用. 叫之前個 joy 姐姐翻嚟, 都要5/6月先到.

Parco 好乖, 不過就要不停同佢玩, 有無盡嘅精力......

別墅

Ka ka 都討厭佢就真係..... 你揾定人先抄呀, 真係頂唔住

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

do you want to put him @ my home ?? I think both Sophie and I would have completely recovered by then. Call me / phone me la (sorry that your last phone call was missed.....)
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

首頁

尾頁

跳至