跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我諗住下個月暖d,幫呀b戒片啦!

你地諗住幾時呀?

大宅

Re: 我諗住下個月暖d,幫呀b戒片啦!

點介呀??我都想,一齊研究下

大宅

我都想知道ar~~

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

me2呀
fandyli 寫道:
我都想知道ar~~

男爵府

我現在每個早上仔仔一起身就同佢去廁所去小便....
有時會去埋大的....

我媽媽就下午湊佢時唔同佢用片片...
不過就忙些...要隔10分鐘到同佢去一次...
一後就慢慢隔遠一點

如果佢賴了....就同佢講急尿尿就要同大人講啦...唔係就濕濕啦....由佢濕一陣感覺一下知道濕了唔舒服....

我仔仔現在要去廁所也會講的...
不過有時....一講佢就去了...所以也要多一段時間才可以戒片.....

大家努力呀....姊妹~~!

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

musicsheep,

thx你的心得呀!!
musicsheep 寫道:
我現在每個早上仔仔一起身就同佢去廁所去小便....
有時會去埋大的....

我媽媽就下午湊佢時唔同佢用片片...
不過就忙些...要隔10分鐘到同佢去一次...
一後就慢慢隔遠一點

如果佢賴了....就同佢講急尿尿就要同大人講啦...唔係就濕濕啦....由佢濕一陣感覺一下知道濕了唔舒服....

我仔仔現在要去廁所也會講的...
不過有時....一講佢就去了...所以也要多一段時間才可以戒片.....

大家努力呀....姊妹~~!

大宅

你bb肯去就好,我bb一擺佢o係廁所就「無便意」,我奶奶試過同佢坐一個鐘佢都唔去,一出番去佢就賴....

禁止訪問

大宅

係呀!! 婆婆都話天氣熱會開始同katie戒片,
方法都係一樣

大宅

我買了bb廁所板用,但試過兩次都失敗(見佢想便便時即放佢下去),佢都會好驚咁攬住我不肯坐,我想我用錯方法,但前日婆婆將廁板放出廳,咁我咪同bb玩敎佢坐落板板之後唔唔聲,佢又係跟我做,見到佢真好笑

複式洋房

我試過2次比佢坐都係失敗,不過會再努力,各位加油呀

別墅

琳琳豬前日開始戒片,我工人就無同囡囡著片片,淨係著條褲仔,然後每半個鐘同佢去一次廁所,不過多數都唔肯去,所以成日都賴濕。 最好笑係,佢每次賴濕左之後,就會好似無事發生咁行開現場(濕左果達地方),然後就"依" "依"聲指住濕左果達地方(話比你知濕左)。

家姐 2005年12月19日出世﹗                                      細佬 2010年11月1 日出世!

複式洋房

我都好想幫個女戒片呀, 係米每半個鐘帶佢去一去咁就得呢? 好驚開壞個頭, 第日好難攪.

首頁

尾頁

跳至