爸爸專區

跳至

首頁
12345...35

尾頁

別墅

Re: 有沒有睇波的爸爸

andy baba

我先?哈哈...不過要搵番份報紙先至講到十六強^___^比d時間我啦

複式洋房

好開心係呢度咁多阿仙奴FANS,我都係.身邊好多曼聯迷好煩.
我睇咗阿仙奴好多年,好鍾意佢強勁的進攻,最鍾意伯金.
好驚佢歐冠出唔到線,對國米我一定支持阿仙奴.
除了阿仙奴,國家隊我最鍾意荷蘭,進攻足球,之前幾驚佢出唔到線,好采雲尼發威,希望荷蘭可以win歐洲國家盃.
你地有無心水球隊?
[img align=left]http://www.dcfever.com/photosharing/photos/20040401/l593191081260194.jpg[/img]

別墅

歐洲國家盃我都係捧番英格蘭,不能心水係法國,....我主要捧利物蒲,不過其次係阿仙奴^___^
我既十六隊係.....里昂,拜仁慕尼黑...阿仙奴 ,國際米蘭...拉科魯尼亞,PSV燕豪芬...祖雲達斯,皇家蘇斯達...曼聯,史特加...波圖,皇家馬德里...車路士,拉素...阿積士,AC米蘭

阿仙奴今日好弗....今次對國米有機!!!^___^

洋房

BB_BABA
歡迎你一齊講波....., 你都估吓歐冠十六強

Markli,
我的心水,
里昂,拜仁慕尼黑
阿仙奴 ,基輔戴拿模
拉科魯尼亞,摩納哥
祖雲達斯,皇家蘇斯達
曼聯,史特加
波圖,皇家馬德里
車路士,拉素
阿積士,AC米蘭
同你有少少出入....
:-P :-P :-P

洋房

BB_BABA
歐洲國家盃我較睇好法國同英格蘭,
荷蘭都好, 但總欠點運..
講運... 這幾年德國都算有運. 整體不足, 但上天對他不差, 成績還不差...

複式洋房

Hello everyone,

I just want to know why Hong Kong people like 英格蘭 very much. Do you think 英格蘭 is really good or just 情意結? Because I really think that 英格蘭 is not so good in performance... (it is just my opinion, pls don't mind.)

p.s. no discrimination, just free talk...ha..
[img align=left]http://www.dcfever.com/photosharing/photos/20040401/l593191081260194.jpg[/img]

洋房

BB_BABA
無錯英格蘭絕對不算一級球隊, 但我由細睇英格蘭波大, 情意結一定有..
正如你睇到一些成績不好的球隊, 都有一些忠心的球迷!!!

別墅

BB_BABA
我都覺得英格蘭吾係一級球隊,球員腳法都吾係咁好,但係睇開英格蘭,所以捧佢都好正常,而且英格蘭呢隊波都好得意,佢對強愈強,對弱愈弱,好吾穩定,上半埸入人三粒,下半埸輸番三粒......睇呢隊波好有趣,好開心呢^^

Andy-baba.....十六強同你真係差不多^____^八強就會吾同!!!!

別墅

講開歐洲國家....老實講荷蘭係無運,但隊波同三劍俠年代己經相差很遠了
德國直情........唉!!!!

洋房

知不知本星期歐冠, 有線有無直播...

洋房

CHECK 了, ESPN 星期三零晨 3:30, (阿仙奴對國際米蘭)

別墅

Andy-baba

吾使check啦......咁都無....有線我都cut佐佢^____^

複式洋房

我估3:1阿仙奴win.

洋房

阿仙奴對國際米蘭

I guess 國際米蘭 Win or draw because 國際米蘭 唔駛同阿仙奴對攻,佢地只要唔輸,九成可出線。對不對?

男爵府

我諗亞仙奴都幾難win, 係英超都仲有d貨既, 一出到去d大賽, 佢就成隊唔同晒......只要國米成功凍結亨利, 佢地差唔多就係咁先架啦.....

洋房

亞仙奴正一門口狗,國內好似好勁,出到外冇用,上場主場都係緊緊Win。死好命,明晚應冇運行,多數出局,打足協盃啦!

男爵府

我都係咁話!!!

洋房

BB_BABA
我估3:0阿仙奴win.

洋房

阿仙奴想Win 3:0, 好.................難!
和都偷笑 !

洋房

歐冠十六強我的心水:

A:里昂,些路迪
B:基輔戴拿模,國際米蘭
C:拉科魯尼亞,摩納哥
D:祖雲達斯,皇家蘇斯達
E:曼聯,史特加
F:波圖,皇家馬德里
G:車路士,拉素
H:阿積士,AC米蘭