嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

"火口核"係咩?

各位mami,
你地啲bb有冇"火口核"呀!我媽咪已經煲了湯比亞仔飲, 已退了好多, 但99話要帶亞仔去照x光, 點算好? 好似話係因為太熱氣就有?

請各位mami比比意見....

歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

大宅

2018復活節勳章 醒目開學勳章

Re: "火口核"係咩?

我想問係唔係ear後有粒野, 我個仔都有呀, 有時大有時細,
問過dr話正常, 因為bb仔的"林巴"線係咁架wow...

fallenstar023 寫道:
各位mami,
你地啲bb有冇"火口核"呀!我媽咪已經煲了湯比亞仔飲, 已退了好多, 但99話要帶亞仔去照x光, 點算好? 好似話係因為太熱氣就有?

大宅

Re: "火口核"係咩?

係呀!

我有些資料可以比你睇下....我寫錯名....叫"痰火核"

please click-->痰火核
crystal36 寫道:
我想問係唔係ear後有粒野, 我個仔都有呀, 有時大有時細,
問過dr話正常, 因為bb仔的"林巴"線係咁架wow...

[quote]
fallenstar023 寫道:
各位mami,

[/quote]
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

首頁

尾頁

跳至