自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

有無"雲呢嗱"香水賣?

如題!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Re: 有無"雲呢嗱"香水賣?

BODY SHOP 既white musk算唔算?

子爵府

Please check this out here: (Click Here)

我不知味道如何! 有 D 可能係香味當中有 "Vanilla", 並不是純Vanilla.

我以前曾見過有香水標明是 Vanilla 的, 但不記得是在那兒看見。
「多元社區,和諧並存;你我出手,聾健共融 」

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Re: 有無"雲呢

Yes lor, could found from Body Shop.....好似有隻仲vanilla tim gor wor......

Charlotte_mom 寫道:
BODY SHOP 既white musk算唔算?

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

男爵府

問下香水小姐啦

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

jk67jk 寫道:

Please check this out here: (Click Here)

我不知味道如何! 有 D 可能係香味當中有 "Vanilla", 並不是純Vanilla.

我以前曾見過有香水標明是 Vanilla 的, 但不記得是在那兒看見。

你介紹果d香水,是卓X or莎X有得買ar?
how much??
thx

男爵府

有架, 仲幾香架, 你去卓越/莎莎問下d小姐丫。

大宅

body shop
我有一個5歲女女和8個月仔仔 , 閑時返下 freelance湊下仔...

我的blog
http://hk.myblog.yahoo.com/chancharlize/article?mid=1357&prev=1373&next=1342

複式洋房

body shop
唔出喇...O個隻香水

大宅

anna sui

呢隻有雲呢拿味

男爵府

Not sure about Hong Kong but here in Australia, we have the Vanilla Perfume Oil, Vanilla Eau de Toilette and Vanilla Body Mist etc .... click here. Besides, we still have the White Musk.

Go to the shop and check it out.

首頁

尾頁

跳至