心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 畀面勳章 BK Milk勳章

尋晚陪個朋友番屋企執野,佢所謂既老公居然連大肚婆都推落地,我朋友係地下坐係到話"我大緊肚你唔好打我."一見佢郁手我已經上前阻止比佢推左落牆到,最估唔到係朋友個細佬係房走出黎話"你唔好成日激佢啦"跟住我話要報警,條友先冷靜小小,係咁拉拉扯扯之下終於先走到.

呢個朋友識左13年,中間因為一d事無再聯絡,係近呢一個月佢聯絡番我,同埋話我知有左BB,一直都知10年黎
佢地都有問題,中間呢幾年知佢為左呢個男人得罪晒自己d朋友(包括我)

見到佢咁都唔知講咩好,連自己細佬都唔係企係佢個邊,佢阿媽梗加唔洗講.淨係識問佢拎錢去打麻雀,朋友
又無個.仲要原來中間呢幾年佢一個人做野養成屋廢人.原來個賤人有時飲醉酒就會番黎打佢...佢話今次
如果唔係有左佢可能未必會走...!!

別墅

回覆:ken2x 的帖子

你個朋友係大陸新移民定香港人?
打佢就報差人囉。

君ma  我都想知,如果系香港人能點,或者大6人點??  發表於 13-10-19 16:52

男爵府

BK Milk勳章

點解唔走呀?怕佢乜?
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

男爵府

母愛好勁,為保護自己骨肉,平日唔敢做嘅野都會做到!

Chirley    發表於 13-10-21 15:29

子爵府

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:你個朋友係大陸新移民定香港人?打佢就報差

原帖由 d4delia 於 13-10-16 發表
你個朋友係大陸新移民定香港人?
打佢就報差人囉。
香港人呀

子爵府

引用:點解唔走呀?怕佢乜?

原帖由 mrschan923 於 13-10-17 發表
點解唔走呀?怕佢乜?
我淨係覺得佢同左呢個男人一齊之後成個人迷晒,會屈自己d朋友鐘意佢個賤人,個男人好似寶咁

子爵府

引用:母愛好勁,為保護自己骨肉,平日唔敢做嘅野

原帖由 Aquachan 於 13-10-17 發表
母愛好勁,為保護自己骨肉,平日唔敢做嘅野都會做到!
希望佢真係咁啦

大宅

生咗出嚟咪多個人俾佢打, 叫你朋友自己諗清楚

子爵府

lungfive 發表於 13-10-17 12:52
生咗出嚟咪多個人俾佢打, 叫你朋友自己諗清楚
我問過佢,佢話唔會番去.(我希望係真)

bearmimi    發表於 13-10-18 02:15

侯爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 熱血勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

水晶宮

點解仲生

子爵府

mimi005 發表於 13-10-17 15:25
點解仲生
我有問佢點解唔避孕,佢話個男人話對condom敏感我話可以食藥or打針,佢話怕傷身
10幾年黎都無出事,唔知佢有無呃我啦

別墅

回覆:ken2x 的帖子

有時太迷戀一個人真係會痴痴地架。

水晶宮

ken2x 發表於 13-10-17 16:19
我有問佢點解唔避孕,佢話個男人話對condom敏感我話可以食藥or打針,佢話怕傷身
10幾年黎 ...

痴鬼線

害左個 bb 呀

子爵府

引用:有時太迷戀一個人真係會痴痴地架。 +

原帖由 d4delia 於 13-10-17 發表
有時太迷戀一個人真係會痴痴地架。
痴左咁多年攪到自己咩都無晒,仲要原來一直比人打,為咩真係希望佢痴夠啦!

子爵府

引用:Quote:ken2x+發表於+13-10-17+16:19+我有問

原帖由 mimi005 於 13-10-17 發表
痴鬼線

害左個 bb 呀
其實我都同佢講左如果佢再同番呢個男人一齊,我唔會再理佢,自己講個時覺得自己好衰咁

禁止訪問

回覆:mickeyellen 的帖子

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

回覆:家暴...

你朋友搬去邊?點解唔係要個男人走?我睇你咁講,應該軟飯王痴係你朋友屋企!報警告個男人擅闖民居同傷人啦

子爵府

引用:你朋友搬去邊?點解唔係要個男人走?我睇你

原帖由 tc001039 於 13-10-18 發表
你朋友搬去邊?點解唔係要個男人走?我睇你咁講,應該軟飯王痴係你朋友屋企!報警告個男人擅闖民居同傷人啦 ...
間屋應該係佢媽既,而家佢係佢阿e到,但係阿e講左唔可以住咁耐,所以都要盡快搵到屋!
點解唔係賤人走,佢邊敢趕佢走個細佬都企個賤人個邊!

水晶宮

ken2x 發表於 13-10-18 00:35
間屋應該係佢媽既,而家佢係佢阿e到,但係阿e講左唔可以住咁耐,所以都要盡快搵到屋!
點解唔係賤人走,佢 ...

too horrible

首頁

尾頁

跳至