自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

去ocean park 攞大佬張通行咭用得唔得呢?

有冇人知去ocean park 攞大佬張通行咭用得唔得呢?佢地會唔會對相先入得呢?

複式洋房

Re: 去ocean park 攞大佬張通行咭用得唔得呢?

My family's got the annual pass. Seems they will look at the photos when we enter. We put the cards in the machine ourselves, they will take out and have a look before they give back to us.

pooh88 寫道:
有冇人知去ocean park 攞大佬張通行咭用得唔得呢?佢地會唔會對相先入得呢?

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

你同大佬好似樣咪得LOR

伯爵府

唔好咁做, 上次我同老公俾左張annual pass姑奶同佢老公入場先, 我同老公再買門票+帶住姑奶兩位千金+自己個bb, 唸住佢地可以快d去攞"愛斯基摩"+"奇幻冰上show"的門卷. 點知就係因為card同個人既樣唔同, 所以因快得慢, 搞完一大輪, 解釋一番至走得, 仲話下次再係咁就要取消我地會籍, 好彩無miss到攞門卷, 只係冰上show本來可取早上票, 變左下午票...

好彩當時我同老公都在場 (我地幫佢兩個小朋友申請annual pass, 又要睇bb), 如果我地一先一後到ocean park, 就真係水洗都唔清了.

大宅

唔該哂各位!我都買左門票費時比人捉好瘀嘛!

首頁

尾頁

跳至