婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問有冇將軍澳好既 ...

我幫個妹問架 ! 我想請問 , 有冇將軍澳好既婦科醫生呢 ?
我個妹計劃緊生BB , 想喺有之前做定BODY CHECK , 唔知有冇將軍澳媽咪可以介紹一吓 ! 麻煩比埋個地址我丫 !THANKYOU
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Re: 請問有冇將軍澳好既 ...

家熹妈咪,

仁安医院响將軍澳新都城三期開設了分區診所,那裹有婦產科專科,你可以叫阿妹去試吓,那诊所有二個婦產科医生,有好多準媽媽去做產检架!如果可以可join佢哋啲package。
家熹媽咪 寫道:

我幫個妹問架 ! 我想請問 , 有冇將軍澳好既婦科醫生呢 ?
我個妹計劃緊生BB , 想喺有之前做定BODY CHECK , 唔知有冇將軍澳媽咪可以介紹一吓 ! 麻煩比埋個地址我丫 !THANKYOU

子爵府

Re: 請問有冇將軍澳好既 ...

kingmommy 寫道:
家熹妈咪,

仁安医院响將軍澳新都城三期開設了分區診所,那裹有婦產科專科,你可以叫阿妹去試吓,那诊所有二個婦產科医生,有好多準媽媽去做產检架!如果可以可join佢哋啲package。[quote]

12萬個唔該呀 !
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

首頁

尾頁

跳至