跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇好的家務助理介紹- 清潔屋企 thanks

大宅

Re: 有冇好的家務助理介紹- 清潔屋企 thanks

christy_siu 寫道:

我打去家務通搵人清潔屋企, 未知好唔好呀, 約左2月中黎!$75/鐘/人, 加勞保$30, 視乎屋企呎數請幾多人去清潔!
http://bd.lilypie.com/AIx9p8.png?r=a657272

大宅

我用開個鍾點$55/小時, 做事勤快自動波,如你有興趣, 可以pm給我。

複式洋房

Would you please pass to me the contact. We would need someone to do cleaning works.
Many thanks

複式洋房

Could you please send her contact no. to me? Thanks a lot!

大宅

我有好介紹...佢幫開我湊阿b...
詳情pm我

KATHY.LIN

首頁

尾頁

跳至