跳至

首頁

尾頁

大宅

你地睇開邊個醫生(小朋友)唔舒服

因為我想知道,謝健華、仲有邊個醫生睇得好

大宅

Re: 你地睇開邊個醫生(小朋友)唔舒服

我睇開天恩"李

子爵府

如果你唔介紹d藥太溫和, 我覺得黃國榮都唔錯~
蕃薯楹 寫道:
因為我想知道,謝健華、仲有邊個醫生睇得好

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

暫時我囡睇過既都係謝建華同佢最夾...
不過次次都等好耐

別墅

梁有權醫生,雖然不是兒科,但好有經驗,都有好多小朋友睇,你可試吓。

珍珠宮

黃國榮, 佢以前係屯門醫院兒科既醫生, 經驗好好.

另外, 我最近發現陳鳴偉醫生(路邊餐館對面)都非常唔錯, 佢都係兒科既, 為人非常細心.

珊瑚宮

好媽媽勳章

teresa621 寫道:
暫時我囡睇過既都係謝建華同佢最夾...
不過次次都等好耐

ME 2

複式洋房

Depends on the type of illness. If it is coughing, I will go to Li Chi Hang, the open near the Yuen Long Plaza, because he is a specalist. Otherwise, I will go to 黃國榮.

民房

唔好意思呀,我想問黃國榮醫生既地址同埋電話?
唔該唔該!!!!thanks a lot!!!!!

男爵府

牛年勳章

我囝囝鼻敏感,鼻水倒流,引致咳嗽,之前都係看開謝健華,但近這排看了兩次都唔見有好轉.
現在轉了看:李基敏(女兒科專科醫生),在盈健醫務中心 電話24730881.

民房

係千色後面 沈健華都唔錯,佢重會把脈添.

大宅

我囡囡睇開"源秉佳"係大橋街市後面,都唔錯好細心

大宅

我囡都係睇陳鳴偉, 昨天等左成 2 個幾鐘呀. :-( :-(

黃國榮醫生係合益廣場行人專區O個度 GA.

大宅

梁逢申, 好細心.安寧路82號地下

複式洋房

fannypopo 寫道:
我囝囝鼻敏感,鼻水倒流,引致咳嗽,之前都係看開謝健華,但近這排看了兩次都唔見有好轉.
現在轉了看:李基敏(女兒科專科醫生),在盈健醫務中心 電話24730881.

係呀係呀, 我個女咳極唔好, 連睇兩次e 生都唔得. 睇李基敏一次攪掂. 我試過幾次, 都係睇一次就好番啦

大宅

畀面勳章

想問下睇李基敏洗唔洗要等好耐?D藥會唔會好重?診金幾錢?醫生有耐性嗎?
唔好意思,好多問題,煩請告知

大宅

畀面勳章

想問下睇李基敏洗唔洗要等好耐?D藥會唔會好重?診金幾錢?醫生有耐性嗎?
唔好意思,好多問題,煩請告知
1223 寫道:
[quote]
fannypopo 寫道:

係呀係呀, 我個女咳極唔好, 連睇兩次e 生都唔得. 睇李基敏一次攪掂. 我試過幾次, 都係睇一次就好番啦[/quote]

男爵府

牛年勳章

不用等好耐,通常幾個左右,我最耐那次都係等了半個鐘,藥唔重,因囝囝吃了都無睡覺,仲好精神去踏單車,三日藥160,特別藥另計.

複式洋房

唔使等好耐, 不過睇o個時就耐d
佢好後生, 好有耐性, 逢問必答.
佢好識用方法黎"tum" 細路仔聽背呀, check 喉嚨呀...
我覺得第一次睇時d 藥有d 重, 都第二次我同佢講話唔好太重藥. 咁都ok wow, 一樣一次攪掂.
大人睇$130, 細路仔說$160.
不過佢會開d 特效藥, 所以差唔多次次都兩舊幾落樓

複式洋房

黃國榮

首頁

尾頁

跳至