夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

同老公有無停止嘈交妙法!

協意大家一勾手指,大家不準再嘈,唔係就罰$100.
其實c6收唔到口,罰佢$100.都甘唔到佢

別墅

Re: 同老公有無停止嘈交妙法!

是但一方唔出聲,當佢無到...我聽唔到,聽唔到,你吹我唔長.. :tongue: :tongue: :tongue: 佢係死都要你應佢..你要等到你忍唔住..咪話..你係咪想我同你吵架? 或者..老公,我好愛你..之後佢應該收聲...
:-? :-? http://www.babyhome.com.tw/bb/176899 :-P :-P 家樂仔成長日記

複式洋房

dididaice,

罰錢罰得咁少,唔入肉喎!

禁止訪問

大宅

哎交一個咬唔成既,最好係開火前,離開現場,比一個空間
大家,平靜落

大宅

有「營」勳章 好媽媽勳章

以牙還牙~佢出口你咪又出口囉~~~

用你把口封實佢把口,可以出埋條利黎塞實佢個口~等佢講唔到野~

水晶宮

mi1660 寫道:

用你把口封實佢把口,可以出埋條黎塞實佢個口~等佢講唔到野~

我以為你話<<佢出口你咪又出口>> 係用口咬個c6 添。

不過我覺得你個idea唔錯,最厲害係"出埋條黎塞實佢個口~等佢講唔到野~" 高招!
天空之城, 快樂之地

民房

罰1000
momo318 寫道:
dididaice,

罰錢罰得咁少,唔入肉喎!

民房

:-(

(((老公,我好愛你..之後佢應該收聲)))

樂樂豬媽媽 寫道:
是但一方唔出聲,當佢無到...我聽唔到,聽唔到,你吹我唔長.. :tongue: :tongue: :tongue: 佢係死都要你應佢..你要等到你忍唔住..咪話..你係咪想我同你吵架? 或者..老公,我好愛你..之後佢應該收聲...

民房

走入廁所 :-(

民房

我愛各位姊妹,你地好有計
小香香 寫道:
扯開話題或者唔睬..再唔係講..我愛你..

民房

佢係大聲公 :-( ,有d燥狂症. 唔怕俾左鄰右舍聽到,我覺得好魚

邊條黎
mi1660 寫道:

用你把口封實佢把口,可以出埋條黎塞實佢個口~等佢講唔到野~

大宅

大聲"甲"惡

大宅

dididaice 寫道:
佢係大聲公 :-( ,有d燥狂症. 唔怕俾左鄰右舍聽到,我覺得好魚

大聲過佢,兼講一d佢既cheap行為出黎,睇下邊個魚

大宅

同佢鬥燥狂~哈

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

別墅

sukipopo 寫道:
哎交一個咬唔成既,最好係開火前,離開現場,比一個空間
大家,平靜落

大宅

我會.佢有佢嘈交.唔望佢.佢講喲說話勁難聽都好.唔鬼望佢.佢見無人黎佢.自然會打完場 夠高啦掛
http://us.f6.yahoofs.com/hkblog/sdS7Tu6BGRmFS7FR27g05Q--_1/blog/20070418020436349.jpg?ib_____DK7gKK5zp

大宅

小香香 寫道:
扯開話題或者唔睬..再唔係講..我愛你.. [/quote][/quote]
火遮眼講我愛你無用啦!我試過個c6會講愛你老x
http://us.f6.yahoofs.com/hkblog/sdS7Tu6BGRmFS7FR27g05Q--_1/blog/20070418020436349.jpg?ib_____DK7gKK5zp

大宅

我會唔出聲, 我c6就會收口!

首頁

尾頁

跳至