潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想買Rolex去那一間錶行買?

有幾多折呢?有無意見?買那一款好

複式洋房

Re: 想買Rolex去那一間錶行買?

依家應該全部都係九折,除非你識人。款式方面,要睇個人喜好wor。

禁止訪問

複式洋房

Hi ccjo, I want to buy a Daytona (Stainless steel, white face) to my husband, can you help? Please pm me.

複式洋房

大家覺得白金粉紅面、鑽圈好唔好?
:-D :-D :-D :-D :-DApril C

大宅

請問卡地亞有幾多discount 呢?

民房

i have 15% in masterpiece.

珊瑚宮

好媽媽勳章

我會去景福買,佢d款多d

男爵府

Hi ccjo,
金輪 of Pacific place 我無去過,款色多唔多架,有無得介紹下呢?
有雖要我就pm你,Thank you

複式洋房

Rolex has increased the prices just few days ago

別墅

我之前係周大福買
都幾多款
佢只offer standard discount 當時係15% off, later減至10% off, not sure if the price increase recently
有o的錶行會再平o的, 但小心係水貨

別墅

周大福大部分都係85折.
之前炒緊 explorers I and II 時, 就得九折, 宜家多貨左, 都有番85折, 激死我啦 :-( :-(

出面有好多錶行都可以多d折 (如英皇...., 仲可以分期), 但這些錶行並不是香港正式代理商, 即係有機會係水貨, 你可以留意下張出世紙, 是否香港(888).

我起周大福買左幾隻都係888, 有一隻起謝瑞麟貪平d買就唔係.

大宅

我都係係周大福買wor.....最平就未必係, 但應該唔會比人搵太多笨.
明日之<猩> - 卓彥

別墅

我早兩個月係東方錶行買咗隻explorers I 都係得9折咋!如果早D買就有85折啦,激死人呀!
[img]ht[url=http://lilypie.com]tp://b1.lilypie.com/EVx6p8/.png[/img][/url]

男爵府

呢幾日又加左價啦

子爵府

咁依家expI, expII 幾銀

男爵府

岩岩加左價. I 係HK$ 30,960.- II 係HK$ 36,530.-
veronica1210 寫道:
咁依家expI, expII 幾銀

子爵府

Thanks, 成日加價, 真係買唔起

複式洋房

我問過,原來一年加兩次,仲冇預告,d鋪話今晚講,聽日加。

男爵府

shakeshake 寫道:
我問過,原來一年加兩次,仲冇預告,d鋪話今晚講,聽日加。

"d鋪話今晚講,聽日加鋪"梗係咁講啦,其實一早佢地已收到風,因為佢地會開始收錶唔賣,就算賣個discount都會得好少

首頁

尾頁

跳至