跳至

首頁
23456...64

尾頁

別墅

Re: 住葵涌村

jolie:
下午老公跑馬仔,唔駛我陪,所以tea到,
但夜晚可能要過香港食飯,dinner未必得!
冇人得閒咁下次先啦,再約過!

大宅

anchalee

係呀, 我死灰復燃呀!
果日我原本係諗住侍候我隻小魔怪 訓覺 , 點知經過一輪點燈大會, 最後隻魔怪 點o左佢婆婆同佢訓 , 縱使我當時使用渾身解數(撩耳仔, 抓背脊..), 擺出各種誘人姿勢(張手抱抱形, 地下騎牛牛形....)奈何到最後我都不被寵幸 :-( , 所以咪死死地地o甘死返o黎, 點知妳o地都off line ! 唉 :-( :-( :-(
anchalee 寫道:
你死灰復燃呀!
[quote]
fatlok 寫道:
嘻嘻! 我又死返o黎啦! [quote]

別墅

fatlok:
早知你會死番黎,我就等埋你,唔off 9住啦

大宅

anchalee
[梳梨] ! 尋晚又輪到招呼大女訓覺 !
anchalee 寫道:
fatlok:
早知你會死番黎,我就等埋你,唔off 9住啦

大宅

fatlok,
大女?你有2個的嗎?還是你的... 若不陪她會否 哈哈....

大宅

當然係我的....., 但係若不陪她都唔會 我, 但係就會 , 因為唔駛吊起我o甘煩, 直接見到o羊就攞o羊, 方便好多
bosco_jolie 寫道:
fatlok,
大女?你有2個的嗎?還是你的... 若不陪她會否 哈哈....

洋房

hi,你好,我住在葵盛東,想問你們葵涌村間聖公會幼兒院好唔好,因我bb十月兩歲想讀nursery,謝謝 :lol: :lol:

複式洋房

Hi beauty!! 個囡考完試可以入黎傾吓。
問問大家用緊邊間手機電話公司呀? 大家推介吓邊間好?我用緊3超級貼錢買難受,成日有盲點,激c我

別墅

hi,小碧咸
我都諗緊個女到左兩歲可能會俾佢讀,決定遞左表先!
見佢地方乾淨,又夠大,但d老師就未知好唔好!

別墅

hi,橡皮糖
我用緊嘅係people,好好嫁,街市都收到!
你就好啦,小朋友考完試,一身輕,
我個女要考到下個星期四呀,日日都要督住佢温書...

大宅

anchalee,C婆,係度on9緊都唔開msn呀...
小碧咸,你好,我同anchalee都係諗緊呢間wor,不過佢個個係女,而我個個係仔;我地去過地方望吓,真係clean and space ok,but老師真係未知 :lol:

大宅

又係喎,你的...見咩就攞起咩嚟 方便好多,又駛咪 咁煩.....但係有時可能 就咩都唔諗,吊咗上去會氣順d wor

大宅

hi...橡皮糖,你還記得我地曾talk過呀??and我now用緊csl,真係好好,好少會有盲點的。 :mrgreen:

別墅

jolie,妖...得閒都要過黎捧吓場麻

別墅

又係喎,你的...見咩就攞起咩嚟 方便好多,又駛咪 咁煩.....但係有時可能 就咩都唔諗,吊咗上去會氣順d wor

你係咪同fatlok講呀,又唔打名,鬼知你同邊個講咩,真係俾你攪到精神病

大宅

anchalee姐, 咁你又真係幾得閒wor...咁比面...但係主席唔係成日都上嚟呀

大宅

係呀!!!一時忘記咗ge 駛唔駛咁串呀,你最後咪又係明白 :tongue: 係咪諗住同我 放馬過來,你 就唔駛旨意我會放你一馬呀 仲有,咁你now有冇 ?-(

別墅

佢成日都掉低我地嫁啦.... :tongue:

別墅

係呀!!!一時忘記咗ge 駛唔駛咁串呀,你最後咪又係明白 :tongue: 係咪諗住同我 放馬過來,你 就唔駛旨意我會放你一馬呀 仲有,咁你now有冇 ?-(

有冇咩呀,唔明呀,c野

大宅

你係咪話主席成日掉低你呀 都好過我la,佢起碼有咩事都找你ma,而我 :-( 想比人掉低都唔冇

首頁
23456...64

尾頁

跳至