跳至

首頁
45678...41

尾頁

大宅

Re: 2003~3月媽媽會Part 46

mike,
我都係上網check,但post唔到條link出o黎;
另,打o左o勒,等收fax,再同大家report !

別墅

你地做野好爽手, 好la, 年尾有bonus, 不過自己問你老細

男爵府

anthean, 2 bo,
re: lunch
咁就next mon啦 (8/1) :mrgreen: 去邊食好呢? 不如就去"海天"好嗎?

new,
你來到嗎?

re : 小白鷺生日會
好正bor

大宅

AntheaLin,

仲想讚你有good suggestion 添,e...不過你可能同亞3一樣去o左生仔,而出席唔到.

[quote]
AntheaLin 寫道:
你地做野好爽手, 好la, 年尾有bonus, 不過自己問你老細

男爵府

二當家,
你今日可以上網上到o甘晏ge?

3,
re:8/1 海天
我ok 呀! 我mon 訂位

男爵府

mike,
why唔e+即訂姐,我驚你mon唔記得左呀

Mike 寫道:
3,
re:8/1 海天
我ok 呀! 我mon 訂位

大宅

mike,
你總係咁多questions.
1.兩兄弟乖乖地,
2.唔洗出去學o野,
3.開住bk,亦可上其他網(有其他o野忙)

明白唔明白!

男爵府

二當家,
你e+就fung so啦,二位公子都大啦,唉...我地岩岩開始又有排涯啦

男爵府

hi,all
現在我返到屋企啦,
bd party幫手,我都得o架!!
有o野要我做出聲啦
[img align=left]http://ad94.no-ip.com/boss/image/signature.gif[/img]

大宅

要走o勒!聽日report bd o的詳情!

男爵府

H3,
好快捱完o架,我現在望見妹妹日日大,開始感到曙光就快出來了
[img align=left]http://ad94.no-ip.com/boss/image/signature.gif[/img]

別墅

二當家
如果3月頭攪, 都可以大住個肚去ge, 我18/3至比人擋, 不過你地要有心理準備....我

男爵府

3,
o甘快book mon lunch, 佢會ng 見o左個booking ga (之前試過)
況且都未g幾位.... new?bbchiu? anymore?
該用戶已被刪除

男爵府

mike,
是旦你啦,總之靠你book位啦

anthea,
re: 係小白露"so"
咁咪可以一世去小白露唔駛錢

走啦

大宅

好耐無拿起支筆, 有好多東西想寫, 但不知從何寫起....

由返香港, 揾屋, 揾工人, 到生細仔, 到大女返學, 全都自己一手包辦...都好像好忙, 好像從來没有停下.....

今晚終於可以停下來, 拿起支筆來抒發.....Well, but 好眼瞓

武功篇
很快有很多朋友要生BB, 生完BB記緊一定要進補.......我記得我生完小B時, 我連小B加車都抽唔起, 當時好驚好驚一世都是這樣, 如果真的.....我怎樣同小B去街, 我怎樣保護我的孩子, 我的武功盡失了.....沒用了~............後來體力漸漸復完, 可以抽起小B加車不特止, 連大女加車都抽得起....我的自信回來了.....我的武功恢复了........

工人篇&x$%^%@#$#%&^
昨晚俾個工人激到彈下彈下, 彈到失眠, 彈到發惡夢, 彈到想即時講 "You're fire"..........話說佢今年五月要求放假, 見佢工作ok, 再加我性本善良, 俾佢放.....哈....佢隻嘢居然同我講我要俾機票加14日大假.......喂...我唔係阿蒙......即時問Friend, 上網,打去勞工處問 (註:勞工處人工服務一流Good), 跟住返家同佢理論, 哈....原來佢意思話要預支(今年年尾才約瞞)....預支機票...預支大假....預乜支...... 預........我都想叫我老板預支十年人工.......佢都&*^$^#@#$%&.....

幻想篇
由于尋晚失眠過度, 令我不停幻想, 如果踢走佢, 我一個湊兩個時.....應該點安排? 怎樣買餸? 怎樣煮飯? 怎樣Facial? 怎樣MT? 怎樣Nail? 怎樣*+0? 怎樣? 怎樣?..................噢~~~天呀~~~ 工人, 你的名字多可愛, 無你就辛苦, 有你就痛苦......我對你簡直又愛又恨.........愛之心切, 恨之入骨...做人多矛盾啊....

失憶篇
嘩...06過去.....好快...快到唔知做過乜, 乜都唔記得, 唔知關唔關生仔事.....我淨係記得06年我証實患有間遏性無定向失憶症....明明用記事簿記下約會, 但仍可以唔記得睇記事簿....哈....有好有壞.....好的就是忘記唔開心事, 繼續he he ha ha做阿媽.....壞的就是他人同我講過的事和物會好快忘記, 但仍然繼續he he ha ha做阿媽.....

所有媽媽....新的一年....開開心心....he he ha ha~~~~

~Good Night~

子爵府

2 doy
I love this part la..
幻想篇
由于尋晚失眠過度, 令我不停幻想, 如果踢走佢, 我一個湊兩個時.....應該點安排? 怎樣買餸? 怎樣煮飯? 怎樣Facial? 怎樣MT? 怎樣Nail? 怎樣*+0? 怎樣? 怎樣?..................噢~~~天呀~~~ 工人, 你的名字多可愛, 無你就辛苦, 有你就痛苦......我對你簡直又愛又恨.........愛之心切, 恨之入骨...做人多矛盾啊....

re : Gel nail
tomorrow I'll try another one in TKO, price is very attractive, also very close to me (home style)...
樹脂甲/Gel甲 $160 (包延長,閃粉或Colour Gel)
樹脂甲/Gel甲 $180 (包延長,雙色閃粉,貝殼條,貝殼閃片)
樹脂甲/Gel甲 $200 (包延長,貝殼粉或法式甲)
淨卸甲 $120 (包硬甲油及營養油做保護)
卸甲再做 $ 50
平面畫花 $10 (每隻甲)
立體雕花 $15up (每隻甲, 複雜面議)
普通閃石/鋼珠 $10 / 15 粒
施華洛閃石 $3 / 1 粒
3D立體貼紙 $10 (每隻甲)
5天信心保證,斷甲免費修補

大宅

3bo, tinama & bbchiu...
re: Mon LT
I will join... see u there!!!

bbchiu...
re: trip w/snowing
nice experience!!!

re: 小白鷺bdp
very good idea
May I suggest to hold this bdp on early March (say 3/3, 3/4, 3/10 or 3/11)???

2 doy...
"工人, 你的名字多可愛, 無你就辛苦, 有你就痛苦......我對你簡直又愛又恨.........愛之心切, 恨之入骨...做人多矛盾啊...."
really道出大家的心聲!!!

MT friends...
oh... 原來next week我係free嘅... so, Wed都OK!!!
cwb... 稻香/delifrance/supersandwiches???

benben...
re: sanya sheraton hotel
remember last time I searched the website for you??? I couldn't find it again, strange... I should have bookmarked it ga... but, couldn't find........................ have you bookmarked it???

大宅

My computer is "down" again....so can't online for the coming week la.....

MT friends,
I also want to join, I'm also free for the coming week. Maybe I phone you...new!

大宅

祝大家新年快樂﹐有心唔怕遲

*New*﹐hellohello........
LT。。。maybe 星期二或四都得﹐遲多二個鐘可以覆實你﹐等我﹗

rabbit
工人放完假返黎﹐順利嗎﹖

二代
好鬼鐘意你寫d野﹐有時女人能力都可以好出位架﹐你好叻﹗工人.....最後點﹖如果乜都比晒佢佢唔返黎﹐咁點算﹐佢真佢擋你lu lu

mike
你身體好嗎﹖小b點呀﹖有無去照過呀﹖

舊工人走左未﹖新的黎左未﹖

首頁
45678...41

尾頁

跳至