跳至

首頁
34567...41

尾頁

大宅

Re: 2003~3月媽媽會Part 46

re:bd party
你地o的細b仲細,我果細b都四歲 ,等我出少少少少力啦!

男爵府

[size=medium]oh no~~~ OP 3月份會有工程,我地party 個場可能會擺放其他玩意,加上有d餐廳會裝修,未必搞到party lor~~ :-(

詳情要next week 再覆

男爵府

二當家,
今年亞3去o左生仔,
我又大住個腩,
一於靠你lor~

別墅

17/1返醫院覆診, 可能同醫生book埋18/3

re:工人回歸
工人爭d返唔到o黎, 因為機場大癱瘓, 好彩佢早左一日去jakata機場, 先可以準時返到hk, 我鬆返口氣, 唔駛做亞4 :mrgreen:

re:長工
我做同一份工, 由part-time>full time, 因為老細對我唔錯, 味agree做full time law

benben, timma, bbchiu & yuma
re:seems unfair to small bb
即係其實點都係對細bb有唔公平, 因為大bb會好懂得爭取

大宅

mike,
我份人好大意,又成人做錯o野,我只會盡量出力......

Mike 寫道:
二當家,
今年亞3去o左生仔,我又大住個腩,一於靠你lor~

子爵府

mike, 3, 2 dong ka..
re : BD Party
I can help (I hope)!

大宅

rabbit,
點解要用 個公仔,唔通?!??!?!??!!??!

rabbit 寫道:
mike, 3, 2 dong ka..
re : BD Party
I can help (I hope)!

男爵府

不如大家再諗o下party 地點......白石bbq? 會所function room? 酒店?

3,
re:Tue LT
我OK ga! 你想食o羊?

子爵府

2 dong ka
no ar.. just because I'm not too much idea la...

男爵府

yuma & Anthea,
re: 新工/長工
又可以搵多啲扮靚$$$啦!!

Mike,
re: 4歲生日會
仲有我呢個大肚腩可以幫吓手!!
等我出去8吓有咩地方搞生日會先!!

*+o 友,
點解冇相睇o架.....

benben,
re: JP
啲相好吸引呀!! 你跟團定自由行??

別墅

3 & LT friends
不如next monday 8/1 LT

mike & 二當家
re:4歲生日會
我提議大埔"小白露餐廳", group booking BBQ, 有彈床, 自製麵包, 手工藝製作, 10am - 5pm, $150/adult (不過要再confirm), 可

大宅

bblong,
re:jp
代答:跟團

benben,
how much ?

男爵府

LT friends,
next monday 我都得喎!

Anthea,
re: "小白露餐廳"
好提議!!

二當家,
Thanks!!

子爵府

tinama
sounds good bor! [quote]
AntheaLin 寫道:
mike & 二當家
re:4歲生日會
我提議大埔"小白露餐廳", group booking BBQ, 有彈床, 自製麵包, 手工藝製作, 10am - 5pm, $150/adult (不過要再confirm), 可

大宅

re:小白露餐廳
我去過,ok!幾適合佢地玩,等我check check !

伯爵府

bblong

yes. . . .跟團

2DongKa

縱x遊. Price $5999(early bird price - - - -civil servant 仲有得平 d ), 小朋友唔要room - $500 (but as 99 都去, 我地 paid 埋果 $500 要多間 room! . .. .but 亞女nite nite 都要 sleep w/ me. . . .真真唔通氣:mrgreen:) ; 後來有 fds 再報 要 $6500+.

guide fee - HK$100 per day per head!!

以前跟過縱x遊去 JP, 好好多, 今次, hotel arrangement 麻麻地, 個 guide 又boring, 好彩自己人多, 自己 happy咋!!

我 joined 個 tour 係親子團, 好多 function 都係 for kids, zoo, park, museum, 睇亞笨 (與亞占), 搭下火車, Disney.

but 太少時間 shopping!!

男爵府

tinama,
是這個嗎?

小白鷺生日會 (copy fm website)

哥哥姐姐的帶領下,一眾小朋友共度一個爆笑又趣緻的大自然生日會。

先來個熱身活動催喚大家的興奮心情,每人畫上繽紛的面譜,為生日會作個記號。
一個由專業活動導師帶領的生日派對,帶您親嘗多款民族玩意及工藝製作,淺唱耳熟能詳的主打兒歌,再來一頓可口美食。

連串「非常大自然」活動,包括:
1) 沙畫製作
2) 太平洋草織
3) 印第安面譜
4) 參觀人類民俗館
5) 充氣遊戲
(活動項目二至四項不等)

時間:可選2小時套餐或3小時套餐
人數:最少20人
收費:每位$100-$220 (包括導師、食物及活動所需一切材料)

大宅

mike,
又比他快過我添!

伯爵府

mike

re : 小白鷺生日會

good wor!! . . . . quick quick 擇日. . . book 佢啦!!

男爵府

二當家,
我上網抄o者,留番比你打tel 問o勒~
te:26576657 / 26576628

首頁
34567...41

尾頁

跳至