跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 2003~3月媽媽會Part 46

話甘快又輪到你. . . .被 "湯"!!
唔好甘緊張, 好好 enjoy 埋今晚 bb @ yr belly lor!!

3月3日. . . 好易記, 兩個都係 3 月 baby!!
不過. . . 你又受惠唔到果 $50,000 allowance!!

2 DongKa
又會甘既. . . 記住比多 d 水細佬飲呀!!
真係膽心 c 人 lor!!

子爵府

2 dong ka
take care ar... but why he got it lei? because the foods is too salty?

pm.

子爵府

2024年龍年勳章

2 dong:

Oh..oh..oh.. you take care ar..

祝弟弟快d好番, 身壯力健番呀...!!!

大宅

二當家
好好照顧細佬﹐d細路一病真係好擔心﹐希望佢快d好番。

仲想下午約你下午茶tim﹐原來你要入院﹐咁預祝你生產順利﹐bb肥肥白白健康可愛

mike
你隻腳點﹖好番未呀﹖

大宅

Re: 2003~3 Part 46

Deleted

大宅

謝謝關心!

個病係會斷尾,唔係感染番o黎,又唔關過濾病毒時,總之就無啦啦,當然同食咸o野就更加無關.

+陣哥哥放學就好好多,弟弟有人陪佢玩,今朝扭足我一朝.

benben,
弟弟唔可以飲咁多水,佢仲有o的水腫.

大宅

Re: 2003~3

I still can't display any chinese. Very trouble

男爵府

calling benben...
你tel 無人聽,call me pls........

二當家,
希望弟弟食完藥好快原完康復!
你都要保重身體!

puppy,
我今日行得順o左好多,淨係未落到樓梯,tks!

男爵府

開新版lu - 4歲啦~~~~~

別墅

二當家
我細佬都試過腎炎, 要入院, 醫生話佢個腎功能是差一d, 不過我細佬一向去廁所去得好密, anyway, 希望你細當快......d好返! 如果比我, 實咸死我呀 :-(

re:比人"湯"
唔駛怕, 佢出到o黎, 見到個人仔ge得意樣, 乜都唔記得架!
我實遲過你生, 宜家都未落產遁, 應該唔會早生l

首頁

尾頁

跳至