跳至

首頁
12345...41

尾頁

男爵府

Re: 2003~3月媽媽會Part 46

Hahaa.....終於可以上番網lor

Morning~

yuma,
re:next trip
如果係暑假去Jpn,不如8月中,我坐完月陪你去....
zealand / australia 就ng駛預我,我ng想搭長途機

re:新工
令你重出江湖ge長工,一定好好paid

hellohello,
快d好番啊~ take care

大宅

mike, rabbit,
re : 新工
做o既野 & package同未2.5年前一模一樣, 不過唔同公司, 嚴格黎講負責o既product 少左, 但人手又少左....所以唔知係好定唔好, 只係覺得難得"灘"左咁耐都仲有人要..... :mrgreen:

子爵府

yuma
wa.... time was passed so fast, 2.5 yrs full time mom la...
yanyu-mama 寫道:
mike, rabbit,
re : 新工
做o既野 & package同未2.5年前一模一樣, 不過唔同公司, 嚴格黎講負責o既product 少左, 但人手又少左....所以唔知係好定唔好, 只係覺得難得"灘"左咁耐都仲有人要..... :mrgreen:

男爵府

yuma,
係啦...真係唔覺你"灘"左2年幾 四萬仲有幾耐約滿? 你個時仲話將來唔要工人,咁e+.... :mrgreen: 你不留做野都好快手又爽快(我覺得),永唔會拖泥帶水,咁唔請你請邊個 :lol:

mike,
咁快諗住坐完月就去玩啦 但今次係第2件,你估你阿媽會let u go 咩

hello,
咁慘呀...快d好番啦

子爵府

2024年龍年勳章

Dear all

Long time 又 no show..又 show 下先..

Happy New Year to you all ar!!!!!

Yanyuma...

work in QB?? good good ar...近我...., 我響太古坊...你揾我 lunch la...hehe.....等我話你知有好野食...

Mike:

Congratulations...見到大家又有第二名, 真係好喇...繼續努力喇...快生第三名...hhehe~~ :mrgreen:

男爵府

彥彥媽咪,
re: 第三名
邊有你咁勇丫

大宅

3,
今時今日就算唔做野都好難唔要個工人, 除非仲係得1個細路啦...
4萬...我簡直當佢係寶貝啦.......不過做錯野都照抦, 抦少2句咁多lor :mrgreen:

彥媽,
我o係Devon House

男爵府

彥媽,
heee...你同bblong, 二當家佢地講啦.....
(繼續努力喇...快生第三名...hehe~~)

yuma,
我隻佬居然記得你將會返邊間公司

3,
你book 到st paul 未?
我見人家book 7月法國都有ref no. o勒.

大宅

mike,
咁勁 ?! mud 我有提過咩, 我自己都唔記得loo.......一定係飲大兩杯時講過喇

第3個..........仲有vvbb

男爵府

mike,
re: st paul
book左1/3-9am啦,不過會比ref. no.我架

re: 第三名
仲有二代,佢話03, 06 & 09

yuma,
咁要同四萬傾續約未?

我個新工人仲有2wks就來hk啦,心情真係好鬼緊張

男爵府

3,
二代話03,06,09? o甘何苦比人搣得o甘辛苦
你book o左就得啦,ref no. 可能未必間間有.

大宅

大宅

大宅

[size=x-large]Happy New Year~~~

*+o friends...
e架u so muchhhhhhhhhhhhhh~~~
一齊咗day day day day night night night... e+冇見幾日ng多慣tim :mrgreen:
我問阿仔next trip要我地自己1家去旅行, 定約朋友仔1齊... 佢話要約朋友wor... 仲逐個朋友嘅名數哂出嚟tim...
我同hubby講想lunar new year再去旅行... 不過佢就麻麻地想... cos Jan & Mar 佢會有long business trip... 個個月飛都幾辛苦wor...
P.S.: ai... 好怀念促膝詳談嘅ladies' night!!!

friends...
re: *+o
小朋友好happy... 大人辛苦d但值得嘅!!!

yuma, cwy & MT friends...
MT... 我next thu or Fri 先ok... 妳地呢???

yuma...
乜咁快收咗飛甩毛毛la !!!
衭too big... means you're fit enough... heee :mrgreen:

hello...
快d好返ar!!!

大宅

3,
4萬6月先完約, 我打算4月中同佢續, 會唔唔太早 (or 太遲) ?

new,
yes, ladies' night 好正
下星期day day 都得, 就你地啦
個個月飛又真係好辛苦, 可以考慮下macau / big6 (唔記得邊個話可以坐船去中山or珠海, 好快架wor)..
飛甩毛毛貨係11月訂o個d

子爵府

2024年龍年勳章

yanyumama:

Good ar.....I am at Oxford House, 係正你背後...hehehe~~

*New*

喂......岩你睇呀...

click here : St Joseph

我都會個日去攞表架喇...

男爵府

yuma,
4月中先講,太"

別墅

3,
知你book左1/3, 突然覺得好"滕雞"tim....我諗住18/3開刀, 同家姐同一日

yanyumama
先講congratulation! 其實我坐完月, 都轉返做長工, 個心成日驚對住細佬ge時間會少好多, 你有冇咁諗呀?

benben
japan photos 好似畫咁靚, 天氣好好喎, 真係流晒口水!

男爵府

anthealin,
咁你e+ book都未遲丫 :wink: 我都仲未睇bb's頭圍添 :mrgreen:
同一份? 點解生第2件反而轉長工?
你涯完做阿4啦,工人返左來啦
你買左薑未? 我買左12斤=$120. 係岩岩係田到掘上來架,我諗都ok.

大宅

anthea,
其實除左阿妹出世頭4個月之外, 我都好少時間比阿妹, 1黎家姐要左好多時間, 2黎阿妹真係好難攪, 所以就算返左長工我估都無mud分別...

首頁
12345...41

尾頁

跳至