自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 請大家為小宇廷祈福,他將要獨自遠行住天國 ...

just read it, very very down, anyway 宇廷, 廷媽廷爸加油......加油......加油
:-( :-( :-( :-(

男爵府

冬日勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

宇廷可能就黎走到盡頭了................. :-( :-( :-(
聞者心酸 :-( :-( :-(

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

:-( :-( :-( :-(

男爵府

:-( :-( :-( :-( :-(

子爵府

宇廷........+oil!!!!!

大宅

個心真係好難過,不過也要請宇廷爸爸&媽媽加油!!! :-( :-(

水晶宮

好媽媽勳章

半年前開始,每日都會到宇廷的網頁.
時間過得真快,眼見宇廷由簽放棄急救同意書,再動手術,滿以為往後日子可以與廷爸廷媽一起回家生活.....
現在又再一次簽放棄急救同意書........
真係好唔捨得,但又乜都幫唔到....
希望小宇廷可以開開心心咁回到天父的懷抱,不再受病痛折磨.
小宇廷,你是世上最勇敢的寶寶.
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

複式洋房

我都係由半年前左右開始日日追看小宇廷的網頁
我也是每次也看到心痛到眼淚不由自主地滾下來....
我曾經以為做完那次手術便會漸漸康復,點知.....
我真的很傷心 :-( :-(
宇廷!你是我見過最乖,最勇敢的小勇士!
我永遠也不會忘記你的!

子爵府

這幾天都會不時去看看小宇廷的網頁...
每次都很害怕知道是壞消息...
知道小宇廷快要回天家, 很為他的家人難過...

大宅

點解一個小生命就要受咁多苦wor :-(
我信會有奇蹟!!
我希望下次睇個網係會講佢係漸漸康復!!
我覺得個BB自己都好有堅持!! 我信佢會捱得過呢關o既
神ah~希望你醫好呢個小生命!!用你o既大能醫好這個小生命吧!!

複式洋房

:-( :-( :-(
稚子何辜
願小宇廷在另一個世界健康長大,願天堂沒有殘忍的病痛與生離死別。
:wave: :wave: :wave:

複式洋房

真的看不下去了,我怕我哭到停不了嚇到仔仔。神啊 如果你真的是萬能 救救可憐的孩子吧 :-( :-( :-(
:wave: :wave: :wave:

珍珠宮

2024年龍年勳章

睇見d相...忍唔住咁流眼淚 :-(
點解要咁細個bb受呢d苦?小宇廷好堅強哦!加油!

別墅

不知道你們有沒有上另一個網站,宇廷已走了。

希望上天替他安排一個安樂窩 :-( :-( :-(

複式洋房

好感人嘅節目 :-( :-(

複式洋房

宇廷父母好堅強唷。

BOBO128 寫道:
我深深祈求天父,可以憐憫這位小天使...

chick here

:-( :-( :-(

珍珠宮

BK Milk勳章

希望小宇廷會安息 :-(

首頁

尾頁

跳至