潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

邊張 Credit Card 滙率最低???

我想係網上訂日本衫, 請問邊張 Credit Card 滙率最低又冇 others charges???or 邊張 card 最貴滙率千萬不要用!!! thanks 報料

男爵府

Re: 邊張 Credit Card

最低我就冇唔係好清楚∼
不過最貴我就知hsbc∼

複式洋房

我都想知!! 有冇人知呀??
[quote]
joeyng 寫道:
我想係網上訂日本衫, 請問邊張 Credit Card
簽名檔內容已被刪除。(原因請參閱基本版規第6條)

男爵府

我之前問過, 好似Aeon/匯豐都低, 恆生好高, 你可以打去card center問下...

大宅

ccps,

冇 Aeon wor ?-( ?-( but 我唔會用 HSBC or HS Card!!!

Thanks

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

中銀最低

複式洋房

Re: 邊張 Credit Card 滙率最低???

我係去意大利旅行時用過 : CHASE, DBS, Bank of China呢三張credit card, CHASE = 好好貴, 千其唔好用; DBS = 幾貴, 但冇CHASE個RATE咁差; Bank of China = rate最好, 我用卡既日子有時係同一日, 或相差一日.

但係香港online比foreign currency我就唔知係唔係咁計啦!

大宅

小黑咪 & Yeng,
咁我用中銀 thanks

首頁

尾頁

跳至