網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 pinkybee 的帖子

10月31日比錢 到而家都未出庫 只希望佢快D出庫 我仲要門市拿 收完貨依排唔淘寶住

子爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章

回覆:順豐「國際轉運」教學及分享

都未試過一間集運hold 貨hold 幾日,旺旺又唔應,收費又貴,下次用番夜貓,就算比人扣關條氣都順d。

大宅

我都中伏。 點解轉運咁差?

大宅

好媽媽勳章

回覆 arsenal_no1 的帖子

我想用集運,但完全無用過,轉運是否要轉運費和存倉費,怎樣做?

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

咁未入,但已簽收,係手機有(合併) 訂單icon, 係咪都可以合併俾轉運費,唔使等架啦?

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:咁未入,但已簽收,係手機有(合併) 訂單ico

原帖由 靚媽1208 於 15-07-03 發表
咁未入,但已簽收,係手機有(合併) 訂單icon, 係咪都可以合併俾轉運費,唔使等架啦?

...
有合併icon 即係已簽收入庫,可以 click 合併寄香港。

子爵府

一直都無改門市自取地址, 點知今日發現粉嶺聯和墟和泰街(近天主教堂)都開左間門市, ..

男爵府

回覆:ADAWHM 的帖子

順豐深圳倉免費存倉20日!可等齊各間公司將你拍的宝貝運到順豐中轉倉!全部貨都齊晒同埋己入庫,就可以合併D貨一齊運落香港門市自取或送上門,收費有唔同!……運落香港呢程轉運費係一定要俾!但國内你買的貨運到深址呢程好多可以店家包郵或滿額免邮,你自己選擇!

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:順豐深圳倉免費存倉20日!可等齊各間公司將

原帖由 manman66 於 15-07-04 發表
順豐深圳倉免費存倉20日!可等齊各間公司將你拍的宝貝運到順豐中轉倉!全部貨都齊晒同埋己入庫,就可以合併 ...
但係我合併時,佢計運費當我宅配,咁我照合併,再選門市自取,運費會改返嗎?

男爵府

靚媽1208 發表於 15-7-4 12:43
但係我合併時,佢計運費當我宅配,咁我照合併,再選門市自取,運費會改返嗎?

...
選好門市運費應會改,到時留意比錢前銀碼是否正確,如有問題唔好比運費住,取消運單再試過

男爵府

回覆:靚媽1208 的帖子

合併之後㩒確定之後就有得選自取点定送貨上門,後面有双関價格,送貨上門要另加收費要留意!

侯爵府

我唔係用轉運,直發,件貨今朝十點到香港集散地,但宜家都仲未去到自取點

男爵府

反而我集運7月2日晚先合并及付款,今日一点到有貨取了

首頁

尾頁

跳至