單親天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

"為食媽媽兵團"專用區~2

我第一

禁止訪問

Re: "為食媽媽兵團"專用區~2

伯爵府

你好似我咁....長期接受專人訓練就唔會痛啦

上次學校女行..........細b回程扭抱......迫於無奈抱左佢一次咁大把.................隻手幾痛呀

侯爵府

好彩唔係亞四 :lol:

禁止訪問

侯爵府

加埋boys落去,我準備間房俾佢
暖粒粒羊腩煲同樂日
============
報名:
1. flora + 囝囝 (25/11, 2/12, 9/12都ok)
2. 哈利媽媽 + 哈利仔 (25/11, 2/12, 9/12 都ok)
3.vane+囝囝 (25/11, 2/12, 9/12都ok)
4 cw-kk+ 囡囡 (25/11, 2/12, 9/12都ok)
5. eva + 熙熙 (25/11......幾時都得)
6.lai+大 舊飯+琳琳(25/11, 9/12 ok)
7.boys+1個b仔 (時間跟cw-kk )

禁止訪問

伯爵府

你唔洗返工咩 幫人湊仔 [quote]
CW-KK 寫道:
加埋boys落去,我準備間房俾佢 [quote]

侯爵府

你可以準備d衫仔俾佢揹返去啦
[quote]
florakw222 寫道:
我未見過boys呀 [quote]

侯爵府

佢話借宿一宵咋 如果係25號當然冇問題啦
[quote]
evalopk 寫道:
你唔洗返工咩 幫人湊仔 [quote]

侯爵府

汝熙點啊

伯爵府

醫生話佢既體溫正在由高位回落緊, 所以有時會99.x幾, 有時會100 or 101...唔洗擔心, 已經好左好多, 食埋今次藥可以唔洗再睇喇..............
CW-KK 寫道:
汝熙點啊

侯爵府

咁都放心d
[quote]
evalopk 寫道:
醫生話佢既體溫正在由高位回落緊, 所以有時會99.x幾, 有時會100 or 101...唔洗擔心, 已經好左好多, 食埋今次藥可以唔洗再睇喇.............. [quote]

伯爵府

不過我開始擔心下星期佢返學 :lol: :cry: :cry: [quote]
CW-KK 寫道:
咁都放心d
[quote]

侯爵府

黎樣野真係無可避免哦 :lol: :lol: 你要接受挑戰,俾佢繼續啦 好彩你睇醫生有的報銷 :lol:
[quote]
evalopk 寫道:
不過我開始擔心下星期佢返學 :lol: :cry: :cry: [quote]

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

1個b仔
CW-KK 寫道:
加埋boys落去,我準備間房俾佢
暖粒粒羊腩煲同樂日
============
報名:
1. flora + 囝囝 (25/11, 2/12, 9/12都ok)
2. 哈利媽媽 + 哈利仔 (25/11, 2/12, 9/12 都ok)
3.vane+囝囝 (25/11, 2/12, 9/12都ok)
4 cw-kk+ 囡囡 (25/11, 2/12, 9/12都ok)
5. eva + 熙熙 (25/11......幾時都得)
6.lai+大 舊飯+琳琳(25/11, 9/12 ok)
7.boys+1個b仔 (時間跟cw-kk )

子爵府

我係唔會咁做既~~~ 我咁做咪者係助長佢成日要我抱~ :tongue: :tongue:
evalopk 寫道:
你好似我咁....長期接受專人訓練就唔會痛啦

伯爵府

有得claim係好...不過見佢辛苦又幫唔到佢, 自己又辛苦.. 早兩日真係擔心到半夜攬住佢眼濕濕ka :-( [quote]
CW-KK 寫道:
黎樣野真係無可避免哦 :lol: :lol: 你要接受挑戰,俾佢繼續啦 好彩你睇醫生有的報銷 :lol:
[quote]

子爵府

反覆燒左咁多日, 真係令人擔心呀~[quote]
evalopk 寫道:
醫生話佢既體溫正在由高位回落緊, 所以有時會99.x幾, 有時會100 or 101...唔洗擔心, 已經好左好多, 食埋今次藥可以唔洗再睇喇.............. [quote]

侯爵府

兩個b仔 亞女發達啦
[quote]
boys 寫道:
1個b仔 [quote]

首頁

尾頁

跳至