自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

[轉載]3台令你有幾火,有幾無奈,入黎分享下,等其他人知道真正既3係點樣(版主置頂!,PLS)

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=2624698&extra=page%3D3

複式洋房

Re: [轉載]3台令你有幾火,有幾無奈,入黎分享下,等其他人知道真正既3係點樣(版主置頂!,PL

支持呀
3 成日down server ka 啦
有緊要事都唔知點算呀 人出手提電話係方便但上佢台就唔方便呀
好似前排咁又係幾個鍾打唔出電話收唔到電話個日重要係中秋節呀 次次都係過時過節先有事 大老呀過時過節更加要用電話tim ka 啦 約人玩唔駛用呀
打去投訢重火唔知按幾多次先可以入到cs 到投訴 電話又成日唔通 好啦投訢完 d 人好似讀搞咁呀唔好意思呀 我地已維修緊ka 啦 對唔住呀我地個server 有問題令你唔方便想死投訴極佢地都係一貫作風
平時用已成日傾傾下電話cut 線ka 啦 無改善過只有愈來愈差成日收唔到
收費成日唔同亂收 一通
呢d咁既垃圾台重有排用呀 contract 有排先完呀

該用戶已被刪除

Re: [轉載]3台令你有幾火,有幾無奈,入黎分享下,等其他人知道真正既3係點樣(版主置頂!,PL

大宅

No need ""版主置頂"" We always complain then is OK

This year I change to 3 (Hutchison) I suppose this year is BETTER !! Because I hate Hutchison very very much !!

I use 3 because I want 3G with my son!!

Then the result is

3 + LG = RUBBISH

男爵府

我最初比佢個 free 電話 `吸引左 join 左 1 年半...你知嗎?..我同客講一個 2~ 3 分鐘既電話可以斷 4 至5 次..幾想死丫..未到期我都掉埋一邊唔用佢 luuuuuuuu 未到期..就啦啦淋打去 cut 左去

珍珠宮

熱血金章 睛靈勳章 BK Milk勳章

聽聞佢地將d 客既 no.買比d 公司 (sell 野),
所以佢地出d 咁平既plan 黎吸引多d 客 join 佢地個台.
你見佢d 垃圾 message 都特別多既~~

最簡潔的一個抱擁, 也覺熱烘

洋房

我都好激氣,果個晒相服務,由始至終都未用過,佢話唔通知cut,就擋用,cut佐兩次,都繼續charge,黐線!
:pint: :-P

首頁

尾頁

跳至