跳至

首頁
34567...60

尾頁

大宅

Re: 2003~3月媽媽會Part 44

Yuma, New.

yanyu-mama 寫道:
2代, 3,
lunch + dinner, 飽到想嘔

子爵府

Hi morning..

yuma
re : 你地班友仔, 一講咸濕野就咁多人上網........
Seems better to set a 咸濕 topic everyday.. then will see so many ppl show up ga la..

re : 人一世物一世, 而家後生唔著等幾時
Same feeling!

大宅

二代
點都要有時間食下野﹐努力努力﹐食完再減﹐唔好喊。

男爵府

Morning~

yuma,
re:海南雞飯
wow.....咪引我隻佬啦, 佢想食o左好耐

rabbit,yuma,
re : 你地班友仔, 一講咸濕野就咁多人上網........
haha....我都有同感

puppy,
你有無食過Mr Steak ge dinner buffet?

大宅

mike,
re:海南雞飯
我琴日一聽到海南雞飯,即刻同爸爸講我又想食,爸爸都話好,不過我話我唔寫得o的$,爸爸又"超"我,但我已即apply特區護照,因我o的passport過晒期.

男爵府

all
同大家打個招呼先
今日不同返工,一陣可以接仔放學.......

昨日我最friend的家姐去了美國移民,本來我成日同自己講:現今電腦,飛機,電話咁發達,想同佢聯絡好容易,都唔需要咁唔捨得,但昨日送機之後心情總是不是太開懷,有些悶悶不樂咁....................

於是我再o念,某一天自己或親人要去另一世界,真是有好多唔捨得....................咁真是要好好珍惜現在...............
(唔好意思,請容我抒發一下...)
[img align=left]http://ad94.no-ip.com/boss/image/signature.gif[/img]

男爵府

[size=medium]噚日講咸濕野講得好happy呵!!!

new,
唱k.... N年冇去過, 唔知仲有冇我識唱嘅歌呢??

yuma, Mike & 二當家,
海南雞飯好吸引呀!!!
btw 我係singapore都食過, 啲chicken好滑好滑!!

小王子,
琛琛驗血冇事就好lu!!

大宅

bblong,
琴晚響樹欣賞你o的相,爸爸又話"正",咪又話去,不過佢話新加坡消費高,海南島經濟o的.

timma,
不如暑假搵個借口去探家姐啦!

男爵府

3,
你仲有無驚驚ah?

bblong,
你地食得happy d 啦! :-(

男爵府

timma,
家陣 icq, msn 都好方便, 唔好悶悶不樂啦!!

二當家,
係入場費貴啲, 其他機票, 食嘢同搭車都算平, 有得諗o架!!

Mike,
唔駛 :-( , next week 食過啦!!

男爵府

bblong,
咁我地一陣牛腩粉到見啦 :mrgreen:

mike,
今日冇乜驚啦,因有其他煩事搞住晒 多謝你地關心 我日日都想恭喜你同new,真係等你地好消息.

小王子,
琛琛冇事就好啦

new,
你成日話我地比人誤導,咁你快d比野我地估先得架

大宅

new & mike,
唔該玩估估o下就諗o的一新意o的名. :wink:

男爵府

2bo,
牛腩粉近排好多人....

以前舊星港好似就開,希望lunch buffet 平平地,o甘就可以

男爵府

3 & Mike,
re: 牛腩粉
我再早啲落去攞位囉!!!

大宅

bblong,
你好似唔知我地講mud
海南雞飯梗係食singapore 牌子啦, 海南島d海南雞飯應該無咁好食....

男爵府

yuma,
hehe, 搭錯線tim.... 收線啦!!

男爵府

bblong,
一陣我會有咁快得咁快到 :mrgreen:

大宅

re: 唱k
都估到冇人陪我ga la... :-( ng通要自己去開房(唱k)

3, 2 dong ka & 友好們...
真係好多謝大家嘅關心... really感激流涕!!! 但呢家嘢要好多因素配合... 可遇不可求... 我由冇乜所謂->若有所待->滿懷希望->螞蟻熱煱->失望再失望->e+隨遇而安... 呢段心路歷程轉變好大, 有時都好ng開心ga :-| 不過算la, 常言道: 希望在明天ar mah!!! mike, 共勉之... 睇好妳ga!!!

mike...
靜間check pm la!!!

2 doy...
偶爾放肆1兩次又何妨呢?! 下次再 過!!!

MT friends...
Re: 1108 (Wed)
边個得??? 定咗人數&preference先決定location la!!!
1. new (CWB, TST, HH all OK)
2. 2 dong ka
3. hello
4. yuma ??
5. 2 doy ??
6. puppy ??
7. cwy ?? (long time no see u la..........)

男爵府

小朋友造句 ~ click

new,
Tks.

大宅

MT friends...
Re: 1108 (Wed)
边個得??? 定咗人數&preference先決定location la!!!
1. new (CWB, TST, HH all OK)
2. 2 dong ka((CWB, TST, HH all OK)
3. hello
4. yuma ??
5. 2 doy ??
6. puppy ??
7. cwy ?? (long time no see u la..........)

首頁
34567...60

尾頁

跳至