自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

琴日帶仔囡去樓下公園玩, 日光日白竟然有個男人係度睇醎片, 最初我都唔為意, 湊仔囡放學後, 因為一抽二拎好多嘢, 去到公園見到長椅梗係放低 D 嘢了, 跟住先見到個男人背對住坐, 拿住部三叔, 帶住耳塞, 係度好 HIGH 咁睇片, 我一望, 正 PK, 係度睇緊 "動物世界" , 當下真係好想嘔啊, 即刻帶住一對仔囡過檔.

搞錯啊, 真係太過份了, 你要睇四仔, 我唔會阻住你, 但唔該返屋企你自己睇歺飽, 或者前少少有個公廁, 你可以入廁所睇都得啦. 真係好想閙佢.

唉, 污染晒公園咁美好的環境.:;pppp:

Cutemom0808  好過响MTR / Bus了  發表於 13-6-14 14:48

大宅

回覆:搞錯啊, 睇醎片唔該返屋企或入公廁睇啦

我都見過。喺學校放lunch時間,成間大家樂都係中學生,有個地盆工人,大樣斯樣喺度一邊食飯,一邊睇四仔,個mon仲鬼死咁大個

wcpcelia    發表於 13-6-14 15:32
Cutemom0808    發表於 13-6-14 14:48

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

E......好核突呀

不過, 我有揰過老細係公司睇A片....

.........................................

大宅

引用:我都見過。喺學校放lunch時間,成間大家樂

原帖由 amenbean 於 13-06-14 發表
我都見過。喺學校放lunch時間,成間大家樂都係中學生,有個地盆工人,大樣斯樣喺度一邊食飯,一邊睇四仔, ...
咁過份

侯爵府

好媽媽勳章

科技進步!我諗起細個成曰見倒個哥哥睇龍虎鳳

侯爵府

喺小巴我都遇過,成班男人睇布吉嗰條片

大宅

lovestarry001 發表於 13-6-14 14:31
E......好核突呀

不過, 我有揰過老細係公司睇A片....
有興趣知道你個陣點?你老細又點??

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:琴日帶仔囡去樓下公園玩,+日光日白竟然有個

原帖由 tungching 於 13-06-14 發表
琴日帶仔囡去樓下公園玩, 日光日白竟然有個男人係度睇醎片, 最初我都唔為意, 湊仔囡放學後, 因為一抽二拎好 ...
:;pppp::;pppp:

simple is the best~

子爵府

我上次去酒樓一家大細食晚飯,隔離枱4個麻甩佬拎住個電話係咁睇,仲好大聲高談闊論👿

伯爵府

珍珠宮

我係報紙檔遇過一個阿叔買咸書,佢一打開個膠袋揭開本書,當時我係佢鈄後面,見書中有個女人打開腳攤係度,個男人伸條脷出黎係本書度我走都走唔切,真係咩人都有

wcpcelia    發表於 13-6-14 15:33

大宅

想嘔...

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

男爵府

子爵府

唔係呀?!

珍珠宮

親子王國15週年勳章

好反感

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 naqua 的帖子

佢應該睇得太投入, 我敲門入佢房佢都唔知, 到我開左門佢先去MINIMIZE, 但一切太遲, 我都睇到佢睇乜, 不過佢就扮無野囉.
.........................................

大宅

lovestarry001 發表於 13-6-14 15:11
回覆 naqua 的帖子

佢應該睇得太投入, 我敲門入佢房佢都唔知, 到我開左門佢先去MINIMIZE, 但一切太遲, 我 ...
點解你會見到既?佢個mon唔係背住door架咩?係face door架?好彩個陣佢冇太興奮有咩特別行為喳...唔係見到仲尷尬

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

首頁

尾頁

跳至