自由報料

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

HKL.3 發表於 13-6-5 15:36
原來咁多人都係咁..嬲到我屎 都加左好似$300幾換嫁麻 一次都無用過都合唔埋

...
係呀,我個20寸咋,好似加368蚊換架。
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

回覆:請問早期在萬O換Mickey 行李箱在那裡維修

我用左幾次,鎖心可能有 d 問題鎖唔實,今年一月去換個鎖頭 $120 又冇嘢 wor , 希望捱多 1 年去多倆轉先啦

大宅

引用:係囉+我都無呢張野+我個喼換左咁耐都無用過

原帖由 HKL.3 於 13-06-05 發表
係囉 我都無呢張野 我個喼換左咁耐都無用過 好喇 上2個星期終於用得制 點知合埋左都條唔合得埋既 ...
我用過好幾多次。但次次都好難關得好。。

男爵府

BK Milk勳章

我個個轆很難拉,要垂直推,推到死咁滯

男爵府

嘩咁大獲,月尾仲諗住開封,而家有d驚

複式洋房

我都係去咗一次旅行就爆咗,最後都無拎去整,旅行保險果度有賠償俾我,下次真係要買喼都係唔去換購就直接去百貨公司買有保証d!!

大宅

用左1次,個鎖就壞左

大宅

好媽媽勳章

我嗰個“較位“個螺絲無啦啦跌左出嚟

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我嗰個去咗5次旅行完全無問題喎,仲好靚仔

大宅

謝謝甘多位回覆。

大宅

BK Milk勳章

我果個都係去左兩次旅行之後就壞左個鎖:;pppp:
唉....都無去整, 買個個好過

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:我嗰個去咗5次旅行完全無問題喎,仲好靚仔 +

原帖由 醜樣豬 於 13-06-06 發表
我嗰個去咗5次旅行完全無問題喎,仲好靚仔
你最 lucky

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:用左半次就爛!+去到酒店一邊鎖自己開左個口

原帖由 cyyfish 於 13-06-05 發表
用左半次就爛! 去到酒店一邊鎖自己開左個口, 膠邊移位同鎖唔到! 回程要用行李帶駁住加封箱膠紙封個鎖先得 : ...
其實硬喼真係比較易壞 喺機場見到 通常被掟爆邊位同個碌既位係比較多!

Cheer up! Enjoy every Little Thing in LIFE

首頁

尾頁

跳至