自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我同我朋友去過係荃灣
家有寳貝囡晴晴

大宅

回覆:lwsdebbie 的帖子

你打去24088668問吓。但你有無保留張發票?

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:你打去24088668問吓。但你有無保留張發票?

原帖由 toby_t8 於 13-06-05 發表
你打去24088668問吓。但你有無保留張發票?
我都有呢個喼,但無你呢張單,只係平時買嘢啲單,但都甩晒色lu

身體健康,生活愉快

伯爵府

回覆:fanlee 的帖子

係囉 我都無呢張野 我個喼換左咁耐都無用過 好喇 上2個星期終於用得制 點知合埋左都條唔合得埋既mouth: 無用到喇.. 下次都係唔換喼喇

男爵府

引用:係囉+我都無呢張野+我個喼換左咁耐都無用過

原帖由 HKL.3 於 13-06-05 發表
係囉 我都無呢張野 我個喼換左咁耐都無用過 好喇 上2個星期終於用得制 點知合埋左都條唔合得埋既 ...
我果個用左2次已爛,質數勁差,以後都唔換喼喇!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

我用左一次, 個"look"就壞左, 冇打算專登整

禁止訪問

回覆:請問早期在萬O換Mickey 行李箱在那裡維修

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

HKL.3 發表於 13-6-5 10:08
係囉 我都無呢張野 我個喼換左咁耐都無用過 好喇 上2個星期終於用得制 點知合埋左都條唔合得埋既 ...

I have the same problem as well
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

YM5366 發表於 13-6-5 10:11
我果個用左2次已爛,質數勁差,以後都唔換喼喇!

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

我換咗無耐,飛上海第一次用,側邊已經爆咗螺絲,合唔埋,搞到C6即刻去搵五金鋪買螺絲換,之後都唔會再係萬寧換購
I 大蚊豬   

別墅

引用:如題 +

原帖由 lwsdebbie 於 13-06-05 發表
如題

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

甘我好好彩,用左好多次都無爛

活在當下,愛得及時

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我個個用過2次,都仲ok

公爵府

好媽媽勳章

我果個都係個鎖合唔埋, 就算夾硬合埋, 一邊都係突出少少
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

伯爵府

回覆:mimi88 的帖子

原來咁多人都係咁..嬲到我屎 都加左好似$300幾換嫁麻 一次都無用過都合唔埋

大宅

用左半次就爛! 去到酒店一邊鎖自己開左個口, 膠邊移位同鎖唔到! 回程要用行李帶駁住加封箱膠紙封個鎖先得
以後唔用硬喼:;pppp:

男爵府

我個都係數用左幾次

:-D

男爵府

我都未用過已爛,放衫落去,想上鎖,發覺鎖唔到,壞嘅。激死我。

公爵府

好媽媽勳章

kiwi_kiwi 發表於 13-6-5 17:29
我都未用過已爛,放衫落去,想上鎖,發覺鎖唔到,壞嘅。激死我。
睇嚟最慘係你
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

首頁

尾頁

跳至