跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 2003~3月媽媽會Part 43

yuma,
你一返來即去toilet睇下,好彩冇紅,不過我都係留意住個肚.
咁你搬wanchai啦,咁可能可同我地lunch :mrgreen:

mike, bblong,
去到合和時我岩岩想訓著,比佢"登"一"登",真係嚇到我死死下,我覺個bb係肚入面都"登"得好西利.我直情感到佢"登"左上來

琴日產檢,我體重輕左好多,輕到我未大肚時呀 :cry:

大宅

好媽媽勳章

bblong,
same as you!! 以前成日想搵份有前途d既工(升職+加薪), 只依只想份工安安定定, 準時返工放工己經心滿意足.

3,
d小巴司機有時真係忘命飛車架 !! 我果時都試過你咁既經驗, 把心一橫從此走左去搭巴士, 寧願交通花多少少時間都唔想擔驚受怕..

男爵府

小王子,
最衰就係....我坐bus又因太多人及耐,我又覺缺養,想暈呢. 所以先坐小巴 我諗我都係照坐番小巴先,不過真係唔可以訓及要用手護住個肚先得.

大宅

好媽媽勳章

3,
係呀, 坐小巴真係唔好訓呀! 我坐巴士先敢瞌下咋!!

突然諗起, 最近有一坐小巴, 中途有個大肚媽媽想上車, 點知個司機唔比, 話驚"登"親佢, 仲叫佢唔會搭小巴, 因為d小巴司機要搵食, 唔會就住佢架!!

行開一陣, 有歌星黎表演, 我去八下先

男爵府

Oh~ 原來o吾記得開新版
Part 44-click

首頁

尾頁

跳至