爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

男爵府

揸車係咁架啦!成日計住唔開心架!你唸下架車帶比你嘅方便,節省幾多時間,帶比你幾開心嘅時光,幾enjoy嘅感覺。。。

男爵府

揸車係咁架啦!成日計住唔開心架!你唸下架車帶比你嘅方便,節省幾多時間,帶比你幾開心嘅時光,幾enjoy嘅感覺。。。

大宅

引用:揸車係咁架啦!成日計住唔開心架!你唸下架

原帖由 Prairie 於 13-05-19 發表
揸車係咁架啦!成日計住唔開心架!你唸下架車帶比你嘅方便,節省幾多時間,帶比你幾開心嘅時光,幾enjoy嘅 ...
所以重點係賤賣左部心愛既車係好心痛
其實揸多兩年可能都係咁上下賣價。

大宅

引用:揸車係咁架啦!成日計住唔開心架!你唸下架

原帖由 Prairie 於 13-05-19 發表
揸車係咁架啦!成日計住唔開心架!你唸下架車帶比你嘅方便,節省幾多時間,帶比你幾開心嘅時光,幾enjoy嘅 ...
由其點對點都唔使怕落雨晒太陽。塞車就坐定定聽歌嘆冷氣。買完野放晒車尾箱走人,唔使抽到手軟

大宅

正常黎講, 車通常都係唔保值架啦, 除非你等到佢變古董車.

d電話咪仲大鑊, 兩三個月出新款, 五六千蚊既電話, 一年都唔到就已經唔值錢了.

別墅

你老公識貨!Passant 都話有冇駕駛樂趣?你試左入S波未?包你話有feel......(燒油$2.5 一公里)

別墅

回覆 Prairie 的帖子

大宅

引用:你老公識貨!Passant+都話有冇駕駛樂趣?你

原帖由 anthony1386 於 13-05-19 發表
你老公識貨!Passant 都話有冇駕駛樂趣?你試左入S波未?包你話有feel......(燒油$2.5 一公里)
...
請問你知唔知司機位張椅,點解次次泊車熄車後,都自己向後郁? 而再著車之後,又唔識番原來個記憶位,我次次著車都要按電腦記憶制調較。。。這是原裝設定還是上手用壞了?

大宅

引用:你老公識貨!Passant+都話有冇駕駛樂趣?你

原帖由 anthony1386 於 13-05-19 發表
...
Btw, 我老公冇車牌的,佢肯定唔知自己識貨,佢只係知Passant比Benz座得舒服

首頁

尾頁

跳至