跳至

首頁

尾頁

洋房

有冇專比bb食既通粉架?

你地又冇比其他野如米粉(一條條果d),烏冬或河粉bb食架?以上既食物有冇專比bb食定係大人平時食開果d呀同埋會係邊度買架?
入黎LookLook隻怪獸仔!http://www.babyhome.com.tw/album.php?mid=129723[img align=right][/img]
該用戶已被刪除

Re: 有冇專比bb食既通粉架?

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

吉之島有ABC字母通粉,細細粒好易入口,我個仔好鍾意食
kankanma18 寫道:
你地又冇比其他野如米粉(一條條果d),烏冬或河粉bb食架?以上既食物有冇專比bb食定係大人平時食開果d呀同埋會係邊度買架?
主 賜 平 安

大宅

真的可以食字母粉??

禁止訪問

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

我個仔食左2個啦,鍾意食ABC粉多過粥仔,一星期比佢食2日(即4餐)
tweetycheung 寫道:
真的可以食字母粉??
主 賜 平 安

子爵府

tweetycheung 寫道:
真的可以食字母粉??

只要煲 lam lam 地
bb都好易入架啦 ~~~~

gg食左好耐啦 @@

洋房

唔該哂各位! 我已買左la. 但係亞仔唔鐘意食呀! 我用左芝士加雞柳.你地整d乜亞仔咁鐘意食呢?
入黎LookLook隻怪獸仔!http://www.babyhome.com.tw/album.php?mid=129723[img align=right][/img]

大宅

請問你地係咪食一餐煲一餐?
因為通粉好快"林"& "shot"水

洋房

我好懶架一煲兩餐.放在暖壺的會放多d水同唔煮咁耐.

大宅

你地試過用咩料煲會好味d?

首頁

尾頁

跳至