興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:忌廉波係領養返黎架。其實網上都有好多貓都

原帖由 MARCO仔仔 於 13-04-27 發表
忌廉波係領養返黎架。其實網上都有好多貓都係等人領養。可考慮下
我都知!我之前都拯救過4隻全部係唐貓。但我一直都好想養英/美短毛貓呀!所以,今次可能私自一次“買囉!”不過,我都有上網睇領養既貓。但養領,我就唔會揀品種,只求合眼緣。所以,我仲係plan 緊。未可以下決定

大宅

回覆:ihv2kids 的帖子

原來係咁 .我都係先領養了一隻唐貓。咁啱又在網上見到波波先再領養埋佢。我無係鋪頭買貓既經驗。所以介紹唔到你。希望你揾到隻合眼緣既貓貓。到時post 上黎分享

大宅

回覆:ihv2kids 的帖子

整多張相引下你

男爵府

引用:整多張相引下你+

原帖由 MARCO仔仔 於 13-04-28 發表
整多張相引下你
波波真係好可愛!我要忍)))))

侯爵府

洋房

HIHIHIHI~~~
佢好似好眼訓咁好得意呀~~~HAHAHAHAHAHA~

大宅

波波參加了攝影比賽
麻煩 各位 jm 去投佢一票
投票前請先讚好 https://www.facebook.com/sigonepet 專頁,其票方為有效, 謝謝

再去波波張相度 click like , 謝謝

https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=154852658029564&set=a.154793928035437.1073741831.147625768752253&type=1&theater¬if_t=like

首頁

尾頁

跳至