網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

話說我姑奶一向鐘意旺角自取,所以我每次幫佢淘都只可以用dimXXX 集運,一向都冇問題,但頭先有個賣家居然唔肯送去dimXXX 個地址,原因係收貨人係騙子,我真係完全一頭霧水,佢比咗個帖我睇,我同佢解釋咗大半個鐘先肯送,但都要加幾句:
XXXXXXXX
(2013-04-19 16:55:48):
如果中转站签收了不给您货品 您那边怎么办呢
XXXXXXXX
(2013-04-19 17:13:11):
不管怎么样都会给亲发货的 最多我们损失一款套装 但是诚信很重要的!一定会给亲发货 如果亲顺利收到 请给我们好评吧

個post 由2011 年到而家已經有好多人解釋過都仲有大把人相信,我見好多賣家都信佢講話唔會寄,真係連累到我地呢啲買家,好彩我自己同fd 啲貨唔係用dimXXX,如果唔係都幾慘。你地又有冇試過?

淘寶論壇原帖:http://bbs.taobao.com/catalog/thread/154521-255386177-1.htm?spm=0.0.0.0.Ud3nwk

大宅

醒目開學勳章

回覆:淘寶論壇:有多少賣家被xxxxxxxxxxx騙了

有人抹黑 點bye?

男爵府

BK Milk勳章

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:淘寶論壇:有多少賣家被xxxxxxxxxxx騙了

最憎啲人品格咁差,一唔妥就公開買家資料,好多人解釋過係中轉站都唔改返個帖,連累咗我地呢啲買家同dimXXX。

伯爵府

很攪笑....

首頁

尾頁

跳至