跳至

首頁

尾頁

洋房

一個好過份既準媽媽(好慶)

(http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=723773&forum=23&89)

禁止訪問

Re: 一個好過份既準媽媽(好慶)

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

而家女都唔知幾好...講真..開頭個醫生照左我第二胎係仔.
我反而唔開心,..仲同醫生講 : 唔係麻...照清楚d啦...
因我真係好喜歡女...不過而家真係仔女都好...都係自己

別墅

係,都5明d mama乜心態,仔女都係自己辛苦生出嚟!

男爵府

唉.....咁肯仔就要之前做多d準備功夫嘛 真係無知

子爵府

畀面勳章

佢都痴既, 生女好失禮佢咩....

洋房

咪係囉, 囡 or 囝係天注定比你, 點解佢睇得一個生命咁簡單話唔要就唔要. 佢呀自己陀梗個bb起碼有幾個月啦,亦應該感受到bb在自己肚皮內郁動感覺, 如果真係要將個胎打掉, 佢完全冇人性.

Hong Kiu~

首頁

尾頁

跳至