自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

個人覺得網狀款用唔到好耐,因為個hipseat細啲,hipseat又冇防滑墊,我之前都有條i-angel細hipseat款,但 bb到了歲零,已經好似唔夠位坐了,迫迫哋咁,仲要bb 唔係肥仔,20磅倒,之後都要買多條四季款嚟揹,而家團購599…我之前喺babe elephant 都係580 啫,差唔多,同埋我喺嗰度新買嗰條四季都係680,點解唔比多小小錢可以揹耐啲,又等bb 同自己都用得舒服啲呢…如擔心在網上購物有風險,都可以去小赤足嗰啲買,總之我都係推介四季款啦:D,
以上純屬個人心得見解

男爵府

回覆:團購i-angel 網狀款…係細hipseat款嚟㗎

Oh thanks for share!! 我仲諗住買,而家慳返

大宅

agree

別墅

我之前都好想買,見你咁講,可以慳返嚕

男爵府

好彩我買左無帶!!!因為大左都知好快唔岩,thx !!!

fong227  冇帶??,只係hipseat??  發表於 13-4-14 10:49

子爵府

認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 15週年勳章

回覆:fong227 的帖子

Thx for sharing

別墅

thx

首頁

尾頁

跳至