跳至

首頁

尾頁

複式洋房

可以介紹好的女婦科醫生比我嗎??

唔想睇鏡湖,好麻煩!thx^^

伯爵府

Re: 可以介紹好的女婦科醫生比我嗎??

我都唔知邊個好,有的話,其他媽咪順便pm介紹埋比我呀~~

thx~~ :mrgreen:

大宅

我都覺得冇個好,出面又係收得貴...

所以我都係去左鏡湖睇...
pinkylee 寫道:
我都唔知邊個好,有的話,其他媽咪順便pm介紹埋比我呀~~

thx~~ :mrgreen:
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

男爵府

我個friend係工人醫療所做架(美的路個間即係盧九公園附近)!佢做婦科架叫做“黃小小”醫生都好多人搵佢睇架!包括我在內都有 ,佢個度冇出面咁貴,同埋佢都幾細心既!你o地話我介紹佢仲會詳細d添喎

大宅

我都有諗過去工人醫療所睇...但一次聽聞要二百幾,仲貴過出面喎...

macaogirl 寫道:
我個friend係工人醫療所做架(美的路個間即係盧九公園附近)!佢做婦科架叫做“黃小小”醫生都好多人搵佢睇架!包括我在內都有 ,佢個度冇出面咁貴,同埋佢都幾細心既!你o地話我介紹佢仲會詳細d添喎
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

男爵府

[quote]
最愛=貓仔 寫道:
我都有諗過去工人醫療所睇...但一次聽聞要二百幾,仲貴過出面喎...

[quote]
唔好意思!你要做d咩要咁貴?我有次做左個b超套餐都係$3xx咋!都照左好多野仲有陰道鏡添唔駛忍尿~你可以pm俾我知你想做d咩等我問下個friend幾$你先去做架

伯爵府

IVY~

要唔要預約架,係唔係想睇就可以立即去看架~
個醫生係唔係日日都返工架?
仲有呀,你個電話有無change過呀?有乜問題可否電你呀?
thx~~

首頁

尾頁

跳至