跳至

首頁
23456...73

尾頁

男爵府

Re: 2003年3月媽媽會Part 42 ~ 3歲半啦!!

Mike,
Good night!!!

bbchiu,
Hi!!

3,
唔係勁, 係顛......
今日開完學, 去咗鐵路博物館, 文化博物館, 仲有disney,
中段得我一個咋!!

男爵府

Re: 2003年3月媽媽會Part 42 ~ 3歲半啦!!

3,
cc張相面仔紅pop pop 好靚女!

真係閃o勒,bye!

大宅

bblong...
Yes...really afriad
bblong03 寫道:
二代,
仲 bf 緊, 不過想stop lu. 我m come 咗2個月啦!!
我見有啲人停咗 bf 1, 2個月先嚟m, 不過你要小心小心喎.
該用戶已被刪除

大宅

<<Korea Photos>>

<<1st Day School Life>>

男爵府

[size=medium]開學啦,有相睇!

>> click here

(mr tse今次真係算快手啦 )

大宅

i'm here...

男爵府

bblong,
乜唔係bf緊時冇m來架咩

二代,
唔駛驚,最多咪生多一個 :mrgreen:
karrie的小長金look好靚女呀. 佢學人整泡菜,咁有冇食d呀 :mrgreen:

vvbb,
你都咁夜呀. 今日你地又一幾多口入d仔呀 :mrgreen:

男爵府

二代,
要唔要check吓?
我鐘意Karrie著韓國衫果張相.

真係好眼瞓.... good night!!

vvbb,
見到你成個人醒晒!!

3,
上次我 bf 緊都有m come o架.

男爵府

我都要入房睇tv啦,聽日有緣見啦, bye

大宅

bblong,
我都返咗屋企....好屎累...不過準備落樓同hubby食dinner...yes 真係E+先食dinner 咋!!

大宅

vvbb..

3...

happy3 寫道:
二代,
唔駛驚,最多咪生多一個 :mrgreen:
karrie的小長金look好靚女呀. 佢學人整泡菜,咁有冇食d呀 :mrgreen:

大宅

係咪一見我就走先...想屎定啦...

hi hi 二代,
arm arm睇完你d相...你就好啦...我都好想去吓旅行!!

happy3 寫道:
我都要入房睇tv啦,聽日有緣見啦, bye

男爵府

vvbb,
唔係呀,e+先食dinner 咁食完後要做多d運動先得啦

二代,
唔緊驚

vvbb,
咁你有冇想同我詳談呀? 又係你話要去陪老公食dinner

男爵府

vvbb,
家陣先食dinner????
我哋都係去starbxx 食咗少少嘢, 阿仔一上車就 咗lu.

3,
咁夜叫人做運動

大宅

3,
re: 做多d運動
你係咪嗰種...越冇得食就越想食嗰 d大肚婆ah....
忍吓先啦.....

大宅

真係要走啦....好屎肚餓!!

bblong,
Christy都忍到返home, 沖埋個涼先瞓, 但Michelle就瞓瞓吓比我哋叫醒沖涼, 好音公ah!@

BYE ByE....

大宅

真係要走啦....好屎肚餓!!

bblong,
Christy都忍到返home, 沖埋個涼先瞓, 但Michelle就瞓瞓吓比我哋叫醒沖涼, 好音公ah!@

BYE ByE....

男爵府

Good night la...

男爵府

vvbb,
車....呢頭叫我唔好走,個頭自己又話要byebye :tongue:
係你走先炸,咁我都閃lu :mrgreen:

首頁
23456...73

尾頁

跳至