跳至

首頁
12345...73

尾頁

男爵府

2003年3月媽媽會Part 42 ~ 3歲半啦!!

[size=large]祝各位小朋友開學順利!快快適應!

男爵府

Re: 2003年3月媽媽會Part 42 ~ 3歲半啦!!

終於都有得放工......

伯爵府

畀面勳章

Re: 2003年3月媽媽會Part 42 ~ 3歲半啦!!

報到先
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

大宅

弟弟個班主任就係哥哥K1 o的其中一個班主任,o黎個班主任最鍚哥哥,所以今日見到弟弟....都係不停問起哥哥 就連同弟弟傾計都係問:哥哥去o左邊呀!

第一天CLICK HERE

仲有我見到學校將其中一班變成混合班,即係k2+k3一齊上堂,暫時未知哥哥會唔會轉去混合班呢?(要sat.k2家長會才知)我只知係部份國際學校會有混合班,咁有無local幼稚園有混合班????

大宅

Hi!

大宅

mike,
o華!8:45先有得放工!

cwy,

silvia,
真係唔洗咁緊張!聽日開學講o的o野真係好悶,早o的瞓啦!

Jasmine06,
將相唔係你呀.....坦白講......好有長髮女xfeel.

yu-ma,
洗唔洗搵將咁靚o的大頭相!

pink,
e.....o黎排唔見你,係咪又忙於開學.

大宅

等我又報到先

頭先打咗成篇野, 部腦唔知short乜, 同我close咗, 攪到我要再打過

Mike,
乜咁夜至有得收工, 公司忙乜呀?

Sil,
第一日返學, 唔係有家長陪咩?我諗家齊唔會喊, 之前返pg佢都無喊, 你唔洗咁緊張, relax, 早啲訓。

[size=medium]聽日終於開學喇, 好興奮, 又開心

大宅

二當家

男爵府

hi,報到

這幾天仔仔開學,自己要接送返學,好忙
明天自己又要開工,精神狀態仍未恢復,惱中只有仔仔明天返學要注意的事項

明天,只憑自己十多年的經驗控制一切,連明天著甚麼衫也未想,一切訓醒先理了

good night
[img align=left]http://ad94.no-ip.com/boss/image/signature.gif[/img]

伯爵府

畀面勳章

二當家,
嘻嘻, 你又知我緊張到未訓既 我係樹double check家齊d野帶齊未, 好似走難咁, 好多野帶呢。
有相啦, 八達通啦, 水杯啦, "是啤"衫褲啦, 外套啦, 毛巾仔啦, 最緊要係"書包", 一定要帶

davema,
佢好易喊呢, 希望陪佢一日佢會好d啦, 我唸住下星期果兩日唔陪佢, 只係外面等

timma,
開學日, 你心情特別complicated :mrgreen:
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

大宅

Sil,
家齊易喊, 咁係出面睇, 小心比佢見到你。

大宅

终於追哂message…

阿姨阿賒啊 (韓文~你好媽?)
韓國比起10年前…變化好大..文明咗好多….個trip都ok….

lv….ok la….when I came back…my little b is ok ar….at least all hands and legs are here

全職阿太們
等D仔女安頓哂…再來MT…..

Mike…
Many thanks for your quick hand

Yuma..
How YY first day in School…

3…
我想睇大肚泳衣照…..

彦媽…
祝中彦早日康復…

Rabbit, Yuma…
Pure Yuga….may be start in mid of Sept…

tinama
恭喜~~恭喜~~

Dave Ma
阿囡改英文名~I like Samantha

CoCo…
住e院~~u will very busy after baby came out…..actually you can’t sleep…..Don’t be afraid……..take is easy

hellohello…
Kelly = 靚女

3, bbchiu, rabbit, yuma
Ballet…..Karrie will not change…because she like Ms. So and HeiB …hehe

2dong..
School bag ~~~~WA HA HA~~

民房

e..... back la... first day to school.. everything is ok.

2 dong ka
re : my big head photo
e..... you scare me!! but I like it bor... relax, natual..

大宅

Hi...
1st School day.....Karrie ok ar....hope keep going.....

大宅

早晨~~

今日開學, 個個去晒做書童

Silivia
你今日有喊咗未...

二當
re : 混合班
亞囡學校係用混合班 .

大宅

rabbit , 2 代

咁快放學啦~~

民房

tungma
yes, today till next Fri, only 2 hours per day, back to normal from 11/9 for 4 hours.

Today they sang songs, did the artwork, tea time..

大宅

rabbit
你無請假?
tungtung 升班所以無適應期, 放6點

去食飯啦~~~88

民房

tungma
yes, take 3-half day off from yesterday till Mon, so now will go for 1 yoga class first, then back to work after 2pm!

大宅

silvia,
係wor, 你今日喊左未

2代,
first day to school....very ok, she likes the school very much, next mon 開始坐校車, 到阿媽有d驚 lor
Ms So & 班ballet 同學仔...阿女都好like....無奈, 無奈.... :cry:

hello,
how is our 靚女today ?
我聽日上去比$$, 幫你比埋先

首頁
12345...73

尾頁

跳至