潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

polo shirt

最近見到好多男仔同女仔都著一件響左手邊有一個大logo既polo shirt. 請問呢個係咩牌子...同埋響邊度有得買呢?

男爵府

Re: polo shirt

係polo的新shirt...我係美國見過有得賣..香港唔肯定有得賣未

複式洋房

香港ralph lauren 有得賣啦~ 我上個月先買左件比我老公~
CATHY ;-)

大宅

我前果排入過去都唔覺眼添, 等我陣間再睇睇先~ thanks

how much ar?

alley_fun 寫道:
香港ralph lauren 有得賣啦~ 我上個月先買左件比我老公~

大宅

嘻嘻, 我都買左啦

大宅

咁幾錢呀?

大宅

好耐之前第一次出既時候(差唔多成年前)我老公買左$650, 宜家唔知係咪一樣~~

男爵府

我响街見到有冒牌貨

大宅

原來出左咁耐架拿? 我都係呢個summer先見到人著咋~ 我見有男裝女裝, 諗住同老公一人一件, 嘻~

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔止...細路仔都有冒牌貨,仲係大細logo都有
danielmama 寫道:
我响街見到有冒牌貨

大宅

男裝$790
女裝$690

大宅

嘩....宜家加左成幾舊水呀~~

係呀, 出左幾耐下咖啦, 之前出既時候得黑白色, 而隻大馬係深綠色咖, 而且冇女裝......而家個d好似隻馬唔係綠色, 係黑色咖..係咪呢??

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

去Polo Ralph Lauren 網頁睇,真係幾靚
Polo Ralph Lauren

男爵府

咁有個logo, 真係覺得唔係好靚bor!
仲以為係假貸tim!
細logo靚好多!

子爵府

育兒性格勳章

YES, i thought it was fake too when i saw ppl wore it.

大宅

我覺得咁大隻馬仔都幾嚇人架

大宅

我都買左一件大馬仔同一件細碼仔比自己, 老公就兩件細碼仔, 只係540元咋 唔係冒牌, 有隻大馬仔仲係彩色架(不過只係男裝), 就黎會有長袖, 我地果次連朋友公司D同事一齊買左40幾件, 勁
我要向高山舉目;我的幫助從何而來? 我的幫助從造天地的耶和華而來。 他必不叫你的腳搖動;保護你的必不打盹! 保護以色列的也不打盹,也不睡覺。 保護你的是耶和華;耶和華在你右邊蔭庇你。 白日,太陽必不傷你;夜間,月亮必不害你。 耶和華要保護你,免受一切的災害; 他要保護你的性命。 你出你入, 耶和華要保護你,從今時直到永遠。

大宅

我都係同 d 同事一齊夾份買, 正貨 $125/細碼仔, 又會咁o岩既~~

Venus 寫道:
我都買左一件大馬仔同一件細碼仔比自己, 老公就兩件細碼仔, 只係540元咋 唔係冒牌, 有隻大馬仔仲係彩色架(不過只係男裝), 就黎會有長袖, 我地果次連朋友公司D同事一齊買左40幾件, 勁

大宅

你地係邊度買咁抵啊? 講唔講得架?

pigpiggirl 寫道:
我都係同 d 同事一齊夾份買, 正貨 $125/細碼仔, 又會咁o岩既~~

[quote]
Venus 寫道:
[/quote]

公爵府

畀面勳章

nausica 寫道:
你地係邊度買咁抵啊? 講唔講得架?

[quote]
pigpiggirl 寫道:

I want to know

[quote]
Venus 寫道:
[/quote] [/quote]

首頁

尾頁

跳至