自由報料

跳至

首頁
23456...14

尾頁

大宅

畀面勳章

Re: 閣下女女有冇玩''光之美少女''

Thanks a lot !
阿切 寫道:
我係沙田新城市三期地下間玩具舖買 !!

[quote]
jjhwong 寫道:
阿切,

$14X.-咁平,可吾可以話我知係邊樹買?
[/quote]
要忘記傷痛,係時候要重新振作起來,可以嗎?  

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我個女知我同人交換, 成日問我, 有人有得換19,20未....
哎, 我咪重慘, $17.x一包, 上次買左3包, 全部都重覆架 :-( :-(

大宅

Charlotte_mom ,

poor charlotte_mom,好同情你 :-(

大家揸住成叠多出既no.卡好悽涼
曉彤&曉陽~

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

所以你話啦, 可以換郵票wor, 仲唔飛身去咩

大宅

Charlotte_mom 寫道:
所以你話啦, 可以換郵票wor, 仲唔飛身去咩

曉彤&曉陽~

大宅

有多1,2,3,4,5,8{2張},9,11,23,24,25{3張},26,29{2張},30,31{2張},32,35,36

欠14咋 :cry: :cry: :cry:
另幫朋友交換,她欠7,12,15,17,18

曉彤&曉陽~

大宅

曉彤&曉陽~

別墅

Hi, 各位 Mammy,

我終於換咗部機, 原來之前部機壞的!!

我想問吓你多咗果 d card, 可否賣比我呢, 因我除 1-5 & 21 外, 其他都冇呀!!

大宅

今日去左沙田買左兩 pack .... 唉 .....

欠1張 : 12 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20

欠2張 : 6 / 7 / 13 / 14 / 15

多出 : 1(2)/2/3(2)/4(3)/5(3)/9/21(3)/24/26/27/30(2)/32/33/36

可用 1張 $1.4郵票換 1張咭 ... 有興趣就 pm 我 !!

大宅

各位儲齊未?
我想"討論"下d卡點用.....
曉彤&曉陽~

別墅

阿切,

please check pm!!

Thanks!!!

大宅

ccpig,

麻煩你 check PM !! tks!!

大宅

No. (正面) / (掉轉)

01.
02.
03.
04. 庵列飯 / 冬甩
05. 睡眠 / 起身
06.
07.
08.
09.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19. 睡覺 / 唱歌 or 遊戲
20.
21. 炸蝦 / 熟蛋
22. 雪糕 / 燒雞脾
23.
24. 醫傷心病 /
25. 送禮物 / 送禮物
26. 占卜 / slot game
27. 磨菇 / 飯團
28. 牛奶 / 芝士
29. 車厘子 / 蘋果
30. 魚 / 蜆
31. 蘋果 / 雪糕
32.
33.
34.
35.
36. 南瓜 / 食批

不過, 有時碌第二次又會同之前個之唔同 ... 真係好難捉摸

別墅

Charlotte_mom
我欠7,8, 12-15, 17, 18, 20, 24, 25, 29, 30, 31, 35, 請問你有無以上的card,如有請pm我,我想用郵票同你交換,或用$17.8/pack同你買,Tks!

別墅

阿切
pls check pm, tks!

別墅

各位媽媽,

請問張變身卡係代表什麼 , 重有, 你地陪機有無成日 "sad", "angry", 如果係咁, 點算

大宅

[size=large]UPDATE

欠1張 : 12 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20

欠2張 : 6 / 7 / 13 / 14 / 15

多出 : 1(2)/2/3(2)/4(3)/5(3)/21(3)/30

可用 1張 $1.4郵票換 1張咭 ... 有興趣就 pm 我 !!

p.s. no.30 (hold)

別墅

阿切
我欠30,可唔可以用郵票同你換,謝謝!

另外我有多: 02, 03, 04, 05(2), 21, 22, 26, 32
欠: 7, 8, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 20, 24, 25, 29, 30, 31, 35

珍珠宮

醒目開學勳章

有冇媽咪有多以下號碼卡卡
6/12/13/14/15/16/17/18/19

用 1張 $1.4郵票換 1張咭....有的話麻煩pm我

大宅

請問有冇莎莎變左身果張card呀? 我唔知no, sorry. 有請pm我.
Pretty Princess Petite Prince

首頁
23456...14

尾頁

跳至